Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ljudi,da vidite sa kakvom opremom snimam :D
naravno da ne moze da zvuci profi,prvenstveno zbog toga,ovaj sugavi mikrofon pojede svaku emociju koju pruzim,a i jos losije bi bilo da nisam filtrirao vokale kroz svakojaka cuda da bi zvucilo nekako :)
Muzika kosta,obostrano
za studio mi isto trebaju pare - minimum 30Evra po pesmi,a ovde ima 9 pesama,pa provalite koliko bih para pukao za album,a nista ne bih dobio zauzvrat ;)

E ljudi,da vidite sa kakvom opremom snimam :D
naravno da ne moze da zvuci profi,prvenstveno zbog toga,ovaj sugavi mikrofon pojede svaku emociju koju pruzim,a i jos losije bi bilo da nisam filtrirao vokale kroz svakojaka cuda da bi zvucilo nekako :)
Muzika kosta,obostrano
za studio mi isto trebaju pare - minimum 30Evra po pesmi,a ovde ima 9 pesama,pa provalite koliko bih para pukao za album,a nista ne bih dobio zauzvrat ;)

Za to 300 eura koliko bi dao da snimis 10 pjesama za studio nabavis mikrofon i miksetu, pa sam snimas koliko ti je dusi drago.

pa pazi ovo, u vrhunskom studiju u Srbiji 10-20 evra sat vremena , plus miks
a za miks neki znaju da uzmu i do 40 evra ;)

A ovamo kod nas ima likova koji naplacuju 500 eura po pjesmi. Stvarno studio im je vrhunski, imaju svu mogucu opremu, tvoje je samo da se pojavis sa svescicom gdje su tekstovi, i oni ce sve uraditi, ali sto je mnogo, mnogo je :lol:

Zato zelim da imam svoj kucni studio. Nece biti vrhunski, ali za mene dovoljno.

pa pazi ovo, u vrhunskom studiju u Srbiji 10-20 evra sat vremena , plus miks
a za miks neki znaju da uzmu i do 40 evra ;)
A ovamo kod nas ima likova koji naplacuju 500 eura po pjesmi. Stvarno studio im je vrhunski, imaju svu mogucu opremu, tvoje je samo da se pojavis sa svescicom gdje su tekstovi, i oni ce sve uraditi, ali sto je mnogo, mnogo je :lol:

Zato zelim da imam svoj kucni studio. Nece biti vrhunski, ali za mene dovoljno.

Aja jaj...mios dios :lol:

Ne mogu da verujem koje su tu pare...dobra je stvar otvoriti neki studio...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back