Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Snickers
sta je tebi ja niti cu ti traziti rep niti rta, ne zanima me nego znam da je tamy owde bila pa da widim kakwa je tema. . . . niti sam rekla da ga branim tako da ne napadaj me bezweze. . . . nego me je pitao za rep i sada mi je cudno sto ga nema. . . . a sto se tice filma dobar je nista posebno ali je ok. . . .

Nop, istrcao sam iz sveoj sobe, bio sam pored prozora kad se zvezda saplela... :P

:zaljubljena: Sudbina, sudbina...:mrgreen:

Mislim da se ne brines puno zbog toga, ali mi je drago da ti propade ona reputacija...

Imate vi vasu temu na svastari, a ne da ide po svim PDF-ovima i po svim temama da spamuje sa samo jednim oruzjem "udelite mi malo reputacije na rachun:rumenko:" msm razumem te, ista si k'o on pa ga sad pokusavas odbraniti, kul je to, vashi ste...

ohhhh :zaljubljena: :D

@Snickers
sta je tebi ja niti cu ti traziti rep niti rta, ne zanima me nego znam da je tamy owde bila pa da widim kakwa je tema. . . . niti sam rekla da ga branim tako da ne napadaj me bezweze. . . . nego me je pitao za rep i sada mi je cudno sto ga nema. . . . a sto se tice filma dobar je nista posebno ali je ok. . . .

a brt,kako vi svi sa svih pdf-ova (osim tinejdzera) imate toliiiiku reputaciju...?!

mi imamo samo jednu temu tamo dobijam najmanje rep. . . . ali ja ne trazim nigde na ostalim pdf. . . :aha: . . . super su teme na forumskim igricama, ali ja ne mogu da pisem jer nemam net samo owaj na fon. . . ja hocu nes da napisem ali za 1 post mi treba 5 min kada hoce da posalje. . . :worth: . . . tako da ljudi ja nisam owde zbog reputacije, niti da bih nekoga branila wec zato sto su mi rekli da je tema dobra. . . . :klap:

Poslednja izmena:
Ljudi poZdraF

t2209.gif

Valja sutra u po 6 ustat....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back