Malcolm X
Poznat
- Poruka
- 8.963
Tako su svi pricali i za "Sisanje" a realno film nije kao sto su svi ocekivali...
Ipak cu ja da gledam.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako su svi pricali i za "Sisanje" a realno film nije kao sto su svi ocekivali...

Nop, istrcao sam iz sveoj sobe, bio sam pored prozora kad se zvezda saplela...
:zaljubljena: Sudbina, sudbina...
Mislim da se ne brines puno zbog toga, ali mi je drago da ti propade ona reputacija...
Imate vi vasu temu na svastari, a ne da ide po svim PDF-ovima i po svim temama da spamuje sa samo jednim oruzjem "udelite mi malo reputacije na rachun" msm razumem te, ista si k'o on pa ga sad pokusavas odbraniti, kul je to, vashi ste...
@Snickers
sta je tebi ja niti cu ti traziti rep niti rta, ne zanima me nego znam da je tamy owde bila pa da widim kakwa je tema. . . . niti sam rekla da ga branim tako da ne napadaj me bezweze. . . . nego me je pitao za rep i sada mi je cudno sto ga nema. . . . a sto se tice filma dobar je nista posebno ali je ok. . . .
a brt,kako vi svi sa svih pdf-ova (osim tinejdzera) imate toliiiiku reputaciju...?!

. . . super su teme na forumskim igricama, ali ja ne mogu da pisem jer nemam net samo owaj na fon. . . ja hocu nes da napisem ali za 1 post mi treba 5 min kada hoce da posalje. . .
. . . tako da ljudi ja nisam owde zbog reputacije, niti da bih nekoga branila wec zato sto su mi rekli da je tema dobra. . . . 
moja ne idee ^^
Boli vas dupe...
Sta bi jel se ide sutra u skolu?

ja od svetog save uopste nisam imala casove![]()

xD
. . . zasto se ja sada zracim i idem u skolu. . . . brt a XIII je pre 100 god strajkowala god ipo dana. . .
. . . . imali skracene casowe, brt mogla bih da se nawiknem. . .