-Lust
Iskusan
- Poruka
- 5.338
What are you doing?![]()
Je.bem radoznale.
Šalim se, evo, bila kod frizera, a kiša padaaaaaaa, kuja!Ti?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
What are you doing?![]()
Šalim se, evo, bila kod frizera, a kiša padaaaaaaa, kuja!
lol prevideh post sa atomom. Boles'. xD
ne znas ti sta je bolest
Bolest je kad napastvujes rodjaku(peto koleno) samo jer ima dobru sisu,otkines to njesra ,zasladis se proizvodom,odes do wc-a i ispovracas se,das keru povracku,vatas macku za rep i bacis je na drvo,vratis se u kucu,uplasis babu stidnim dlakama ,otkines ortaku jaja ,zalepis za frizbi i bacis preko duge
Jel dosta ?

Samo tako napred. XDJe.bem radoznale.Šalim se, evo, bila kod frizera, a kiša padaaaaaaa, kuja!
Ti?![]()

Znam da bi volela da pravis sa mnom bolesti,neko kasapljenje mozgova jer moras krv da osetis,podseti me sutra jer mora se plate porezi, drkam na ortakinju dok pokusava da se obesi

'Bem ti muskarac ce opet da osvoji RG 
'ebi, 'ebi...
Kakva ti je zurka?
Ja taman otisao da se vozim i poce kisa...![]()

Schiavoneeeeeeee'Bem ti muskarac ce opet da osvoji RG
![]()

ja sam sanjao da jurim kurrvu bez obe noge,pa ti vidi koja je to logika
kucka se rukama vukla po travi a ja nisam mogao da je stignem,upao u onaj slow-motion

Sniki, Joki nas je pohvalio...vide li ti to![]()

Sniki, Joki nas je pohvalio...vide li ti to![]()
Jao, sad sam bio do kladionice i video sam je...znaci prvo sam pomislio da igraju muskarac i zena i cudim se...kad ono![]()
Jel' vam se svidja Schiavone, kako je samo slatka a? 
na kojim je drogama on?

Pa Joki kozumira whey, kreatin i steroide...eto steroidi su vid droge![]()

ma daj, sta je bre ono...ko ce nju da zeniJel' vam se svidja Schiavone, kako je samo slatka a?
![]()

ne valja mu to....![]()

Pa sta si ti mislila od cega je onoliki??? Svako normalan bi pretpostavio da je popio ko zna koliko hemije...![]()