pecurka93
Aktivan član
- Poruka
- 1.016
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma batali srce... da si staviomozda bih te i uzela u obzir...

Sinoc ja nakon tusiranja obavijem se ispod struka peskirom, izadjem pred ogledalo i pomislim "koliko si ti sexy snickersu, ova pecurka mora da te pozeli" i tako...![]()
citas mi misli...to sam isto i ja pomislila gledajuci tu scenu kroz prozor...Sinoc ja nakon tusiranja obavijem se ispod struka peskirom, izadjem pred ogledalo i pomislim "koliko si ti sexy snickersu, ova pecurka mora da te pozeli" i tako...![]()

Nasao jos jednu sliku
![]()

wtf?? kakav peskir??...citas mi misli...to sam isto i ja pomislila gledajuci tu scenu kroz prozor...

Taman od te pecurkice dobijes kandijazu![]()

Mase belom zastavicom (predaja) u box mecu bacanje peskira je znak predaje...kontas, ba?
Znam da jesi![]()
malo mi je falilo da te zaskocim, al reko istraumiraces se pa nisam...Nasho u kompu? sto ti cuvas te slicice, aaaa? je l' ih razmenjujes sa drugarima, aaaa?
![]()
![]()
zayebavam, se, nemoj me shvatiti pogresno![]()

ma kakva bela zastava, to su gace genije...malo mi je falilo da te zaskocim, al reko istraumiraces se pa nisam...

Odoh da potrazim to![]()

Znam da su gace, genije, ali pogledaj kako mase...ko jos mase gacama tako i sto? jedino cigani, da im se kuca oseca na voljenu aromu![]()
ma zaskaci![]()

Ćaos! Nije me baš dugo bilo, evo svratio sam samo da vam kažem da sam veliki car.