mrki93
Domaćin
- Poruka
- 4.198
To sleepy, brani me!:*
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, salim se, moras lepo da kliknes da se vidi svetlo, ajde ce da igramo danas ako oces, sad moram da idem..Ma pokusavao sam bilo sta da pomjerim, cak ni kraljica nije htjela nidje da se pomjerimoguce da je bio sah mat, salim se, moras lepo da kliknes da se vidi svetlo, ajde ce da igramo danas ako oces, sad moram da idem..

Ja stalno branim mrkija, a i theoryja, a vi nikada necete da se igrate sa mnom![]()

Ma da, mi smo mnogo dobri u sahu
Pa ne vjerujem, naravno xD
U zadnje vrijeme te nema nesto mnogo, tako da i ne mozemo da se igramo![]()

xD
Pa sta, i da smo te zaboravili i da nismo, ne bi mogli da igramo!xD
Aj da igramo!![]()
Where you gonna go? Where you gonna sleep tonight, sleepy?
Ja kao igrala sah pre, ali nisam sto godina...tako da bi me ovi unistili sigurno...xD

A bre zar moram opet da objasnjavam
Salim se
Udji na ovaj sajt, gamezer.com/billiards
Registruj se, nadji national rooms, udji u prvu srpsku sobu, tu cu da te nadjem![]()

SomeBooDeh nick xDPrvo, koji ti je nick? Jesi usla u prvu srpsku sobu?
Ja cu da te pozovem tu.SomeBooDeh nick xD
Drzis lijevi klik i onda pustis, vidjeces![]()
Moracu uskoro da napravim novi nick i da vs podhebavam... Ala je ovaj gamezer postao popularan, a secam se ranije sam ga svima ovde nudio da igraju i jedino je Reck hteo, ako se dobro secam..a gle' sad, strasno...Moracu uskoro da napravim novi nick i da vs podhebavam...
![]()

Sve zahvaljujuci tebi, Sniki. Ma hero!
Aj da vidim i to cudo, znas, napredovao sam i ta sranya, znas vec kako ide...

Postao sam los u bilijaru, smara me opasno...sad trazim novu zanimaciju...Herro?
Sta, sad mozes da vidis kad je neko troll ili...?Postao sam los u bilijaru, smara me opasno...sad trazim novu zanimaciju...