- Poruka
- 2.145
hahah gutam nekad slova, tj. na tastaturi moram da lupam po tipkama, kao na pisacoj masini ***...
zasto tripujem da ova poruka ima perverzan smisao?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahah gutam nekad slova, tj. na tastaturi moram da lupam po tipkama, kao na pisacoj masini ***...

Hocu, kad kazes ko je na avataru.. Btw. da nisam pogodio mozda?
Omgggggg, nas pevac je u pitanju..
Nije ruzan, na tvom je neko iz nazovi grupe Burzum. Cim cutis znaci da sam pogodio..
hahahha ej bas vas briga, ja sam u haosu jos me i zajebavate...aj zadravo svima...
E ja samo da vam kazem da se meni svasta desavalo sa glasom...Kad sam bila mala odvaljivala sam kako sam pevala ,onda mi je u pubertetu nesto "puklo" i nista nisam mogla da otpevam, ali nista... i tako se ja pozdravim sa mojim pevanjem i nisam pevala 2-3 godine sigurno... i nesto bezveze probam pre par meseci i ono ekstra, skoro ko pre, malo falsiram, valjda sto nisam dugo pevala... ne znam sta mi bilo to...

Podsvesna perverzija. 
zasto tripujem da ova poruka ima perverzan smisao?![]()

Gospodji koja je napisala knjigu iz Uvoda u pravo zelim da istu kolicinu proseravanja kao u knjizi slusa svakog jutra od svoje komsinice tokom jutarnje kafe.

Najbolji
![]()
Šta ću ja danas da jedem? :/
Da l da kuvam špagete (ne volem), ili da idem da kupim giros i supu iz kesice?
Mama mi je napakovala mleveno meso (ne volem), pa kapiram da treba da ga pojedem, al ne da mi seeeeeeeee. :/