Ptt

Davor

Početnik
Poruka
3
:D Imam problem sa primanjem i slanjem E-maila!!! Imam Outluk 6 i WinXP Prof.Formatirao sam disk i instalirao ponovo isti OS i koristim isti Outluk 6 kao i pre formatiranja gde nije bilo nikakvih problema sa E-mailom! Na ISP-u sam na Ptt-u, konektujem se na Internet bez ikakvih problema, surfujem itd,itd... Kada pokrenem Outluk za prijem poste javlja mi se poruka u prozoru EROR:" Vas server je neocekivano prekinuo vezu. Moguci uzroci su problemi sa serverom, problemi sa mrezom ili drugi period neaktivnosti. Nalog 'pop3.ptt.yu', Protokol:POP3,Port: 110, Bezbednost (SSL): Ne, Broj greske: 0x800CCC0F"
Zvao sam servis u BG-u, ali tamo su mi rekli da je sa njima sve OK i da imam 10 novih poruka.
Zatim sam na dr.PC napravio konekciju na Ptt na moj nalog, ali preko "Rebeke" i sve je bilo OK skinuo sam postu.
Uzeo sam isti taj program "Rebeka" gde sam je instalirao na svoj PC, uradio sve podesavanja kao na prethodnom PC-u gde je sve bilo OK, ali mi se opet javlja isti problem,ista poruka o gresci.
Molio bih ako neko zna resenje da mi pomogne na E-mail: haki_yuyu@yahoo.com ili Davor450@hotmail.com
Unapred hvala!!!!
:roll:
 

Gost
Sinak....ne pljuju ljudi dzaba microsoft i te njhove OSove i ostale produkte...Poslusaj ti moj savet i lepo skini TheBat email klient i tvoje muke ce se zavrshiti..Ako ne znas gde da ga skines imas ovde na krstarici u rubrici software ili na siteu BAt-a i to je to...A sto se tice registracije i ostalog...prosto... :twisted:
 

Top