pticiji grip u kroaciji

JABUCHILO:
kakav sad БУЋ БУЋ?
migude sunce, ovo sa ovcama ti nije trebalo :) jednacina ti ne stima, jasno je bre iz aviona. ako sam alter onda sam alter, nisam onda ni ja ni ti ni on. :D

htedoh reci ako imam i tebe i njega pored sebe da sam onda kompletirana tj. sretna, tj. JA sam sretna ( rekoh ja sebi da sam pojednostavila, trebalo je tu jednacinu razraditi )... evo ti prilika da ne budes alter, ZASLUZI SE... hajde

p.s. buc, buc je za krstenje, nisi krsten decace

Мислим да је пирча о такозваном птичијем грипу, ако тако нешто уопште постоји, тенденциозно пренаглашена са циљем да се створи паника код људи, и да се спроведе управо оно што се данас спроводи. Наиме, видите да владе широм света газећи устав масовно убијају живину, и на тај начин људима отимају приватну својину. А ви не заборавите да је циљ комуниста, па и Новог светског поретка у целини, УКИДАЊЕ ПРИВАТНЕ СВОЈИНЕ.

Ко нам гарантује да влада неће сутра и људе држати по којекаквим резерватима, под сумњом да болују од неке измишљене болести?

Долази време када ће нам владари из сенке буквално одређивати шта смемо да једемо. Али, то ће бити тема неком другом приликом.

Back