Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.422
Ах заборави ја то???
Ништа на брзину БУЋ БУЋ па да наставимо церемонију. Ко ће му бити кум??
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JABUCHILO:kompatibilnost je potpuna, preskriptivna takoreci , samo nema braka sa alterom. to je linija lakseg otpora. trazi se dakle drugo resenje...
Бл:Ах заборави ја то???
JABUCHILO:kakav sad БУЋ БУЋ?
migude sunce, ovo sa ovcama ti nije trebalo jednacina ti ne stima, jasno je bre iz aviona. ako sam alter onda sam alter, nisam onda ni ja ni ti ni on.
JABUCHILO:hehe. pa to sa JA ti je jaka fora, samo ne dolazi u obzir, sta cu ja onda sa Njom? predlazem da se zadrzimo na alter varijanti i sve ima da stima.
Па рекоше да ниси крштен, па онда нема венчањаJABUCHILO:kakav sad БУЋ БУЋ?
migude sunce, ovo sa ovcama ti nije trebalo jednacina ti ne stima, jasno je bre iz aviona. ako sam alter onda sam alter, nisam onda ni ja ni ti ni on.
Ne znam kako imas smisla radovati se...Mislis li da se nece mozda sutra pticji grip pojaviti i u vasoj drzavi?absonic:ako ako
sve se vraca, sve se placa
Jelena87:Ne znam kako imas smisla radovati se...Mislis li da se nece mozda sutra pticji grip pojaviti i u vasoj drzavi?
Jelena87:Ne znam kako imas smisla radovati se...Mislis li da se nece mozda sutra pticji grip pojaviti i u vasoj drzavi?
kaj bi rekli nashi staari kaj gotanaliticar:E, to ti je prijateljice, sindrom da komšiji crkne krava...Nije bitno kako je meni, bitno je da je susjedu loše, kužiš.....