JABUCHILO
Domaćin
- Poruka
- 4.908
neko je procitao moj poslednji post?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eremita:Марлоне, зар није дивно... ПА РАДИ СЕ О ВИРТУЕЛНОМ ВЕНЧАЊУ... САМО ЗАМИШЉЕНОМ А НЕПОСТОЈЕЋЕМ... супер... знаш шта... пошаљи Ти веКслу код мигуд да буде ПРОВОДАЏИЈА... ааааааааа... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
JABUCHILO:neko je procitao moj poslednji post?
mito nem se sekerasheremita:Марлоне, зар није дивно... ПА РАДИ СЕ О ВИРТУЕЛНОМ ВЕНЧАЊУ... САМО ЗАМИШЉЕНОМ А НЕПОСТОЈЕЋЕМ... супер... знаш шта... пошаљи Ти веКслу код мигуд да буде ПРОВОДАЏИЈА... ааааааааа... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
veKsla:mito nem se sekerash
sve je aranzhirano ti
samo treba da zveknesh
jedan klimoglav
umesto DA ....
migud ce ovde aterirati na vremeeremita:Марлоне, да се договоримо, ко шта купује... ко ће прстен... ко есцајг... је л' отиш'о веКсла код мигуд...
Бл:Ах САВДБА СВАДБА;СВАДБА СВАДБА
veKsla:migud ce ovde aterirati na vreme
nego moj ker trazhi po vracharu
daj reci adresu ker mi je lipso
pa da se krene
eremita:дилејо... идеш у Москву... авионом... не знам да ли ће кера да пусте ови из ЕУ ?
eremita:БЛ, одреди датум и час "венчања" између драге мигуд и драгог нам Јабучила !
а остали на припреме... Марлон... КО КОЉЕ ??? :razz:
marlon cepa tortu ko tocak od traktora JOHN DEEREeremita:БЛ, одреди датум и час "венчања" између драге мигуд и драгог нам Јабучила !
а остали на припреме... Марлон... КО КОЉЕ ??? :razz:
JABUCHILO:ali, brate eremita, onda da se kolju jaganjci, i odlozite sve za sutra dok ne odem da me recnu nize pupka pa sve po zakonu da bude.
veKsla:marlon cepa tortu ko tocak od traktora JOHN DEERE
fijaker sa potkovanim kobilicama podmazan
jedino nema deverushe
pa mito chitaj malo ker ima diplomatski pasosheremita:дилејо... идеш у Москву... авионом... не знам да ли ће кера да пусте ови из ЕУ ?
marlon:Pa necu ja da je trazim nadji je sam, moze li onaj Diocles, pardon vladika da bude?
samo regulishi saobracaj u gospodskojБл:А да венчање идуће Суботе у САБОРНОЈ ЦРКВИ у БЛ
veKsla:pa mito chitaj malo ker ima diplomatski pasosh
JABUCHILO:ma, duvajte ga... zefirci.
ma ovaj je licno overio dzordz busheremita:Ако је то онај што му је издао Свилановић...тхе... не знам да ли још увек важи ?