absonic
Domaćin
- Poruka
- 3.197
ako ako
sve se vraca, sve se placa
sve se vraca, sve se placa
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
panther:Kakve ovo veze ima sa ovim postom (хтела си рећи ТЕМОМ)
Duplo vezanoeremita:НЕМА ВЕЗЕ - АЛИ ИМА КАНАПА (народна)
JABUCHILO:dajte mi tu zarazenu pticu, i ja cu da je osurim, ocerupam, istranziram, ispecem u rerni i pojedem. online.
JABUCHILO:... sto se podrazumeva.
bez zezanja. ovde se na najvisem mestu sumnja u dobronamernost silnih upozorenja o pticijem gripu, ali da ne podgrevam sada te teme.
evo moj stav:
ono sto o GRIPU zaista znamo je da:
1. tamani ptice - i to jako selektivno. najvise ubija pilice i prestarelu zivinu.
2. prenose ga do domacih divlje ptice, pikovi su sezonski, tokom seoba.
3. niko nije od ovog gripa oboleo. niko nije umro.
4. grip,to je velika grupa visoko adaptivnih virusa koji teze da ne samo da se adaptiraju na razlicite organizme vec pre svega da mutiraju dovoljno brzo unutar jedne zivotinjske vrsti (uslovno receno) "kako bi sto pre postali sto letalniji".
5. posle dijagnoze pticijeg gripa sve se ptice u radijusu 100-200 km ubijaju po brzom postupku, te nemamo realnih podataka o tome koliko virus u slobodnim uslovima moze da mutira i koliku stetu moze da nanese - podsecam da su cifre mrtvih ptica cifre ubijenih ptica, ne ptica stradalih od virusa.
u cemu je pretnja? osim u pretnji sa tv ekrana... a to je razlog da se razmisli.
eremita:... Јабучило има ту истине што говориш, али ипак је укупно преко 100 људи у свету на разним местима умрло од птичијег грипа... само истина је да бар колико гледам кабловску ТВ у САД, Белгији и сличнима влада општа хистерија и сви се пелцују против птичијег грипа... може то да буде и проба из АРСЕНАЛА МАНИЈАКА (владара у сенци)... да испробају могућности усмеравања светске хистерије у овом или оном правцу...
_guru_:Ma nemoj. Bozja pravda mozda. Ja jos cekam da Sloba dobije hemoroide.
Ne zanosi se i ne budi maliciozan. To sto se desilo i tamo treba da bude upozorenje da ce se mozda pojaviti i ovde, a ne razlog za radovanje.
eagle_4s:Srpski sokolovi nE oboljevaju !!!
A u Slobu nE diraj jer mu nisi ni do kolena o njemu ce pricati istorija !
marlon:A brate Jabuchilo, a sta ti mislis posto volis scenarija kao ja, o jednom sinopsisu da je ovo laznjak da se navuku svi da misle samo o tome, a u pozadini je da se svetu zavuce virus kuge, sto su svi veliki proroci predvideli za otprilike ovaj period istorije.
JABUCHILO:marlone brate, ako bi se planirao virus onda bi se valjda koristio neki drugi diskurs. ovako, ako se prodaje virus - znaci planira se... ?
sta ti prvo pada na pamet?