Quantcast

Psovali joj majku srpsku i palili kosu: Migranti napali devojku (24) u Pirotu

Rayela

Legenda
Moderator
Poruka
65.732
[


Nekad glupe price znaju biti interesantne i poucne a tako i sagovornik.:per:
Ali zasto je i sam sudija rekao da je to sviranje uz bubanj?
Valjda ga ovi sto na srpskom psuju srpsku maju podmitili ili je covek video
da sve ovo s mozgom nema veze, Devushka nocu vozi taksi, ceka momke migrante da ih vozi
i naplacuje im troduplo, onda izmislja kako su joj psovali srpsku majku. Pa to pas s maslom ne bi pojeo.
 

Darth Vader

Veoma poznat
Poruka
14.209
Očaj i beznađe u Bihaću.

Ovo i vas čeka.Šuhret Fazlić: Ne očekujem pomoć iz Sarajeva kad ne pomažu ni moji iz Krajine

Ja sam tražio podršku od svih političkih stranaka koje su na vlasti. Ja sam o ovom problemu razgovarao i s Dodikom, i s Čovićem, a razgovarao sam i s Bakirom Izetbegovićem. Moj zadatak je bio da sve one koji su na vlasti na neki način natjeram da rade svoj posao i sa svima sam razgovarao, pa i s kabinetom Željka Komšića. I od svih sam tražio podršku i pomoć. Mi možemo nastaviti da nasilu prozivamo i vičemo na ljude. Dvije godine to radimo i nema reakcije. Eh, sad tražimo drugi način da se to pokuša riješiti i da se uključi Vlada Federacije BiH, da se uključe nadležna ministarstva i da se pokrene još neko. Evo, ja sam danas (12. novembar, op. a.) poslao dopis svim načelnicima i gradonačelnicima gradova i općina i predsjedavajućim vijeća da nam pomognu u smještaju.

Ako je migrantska kriza kantonalni problem, kao što se želi predstaviti, ako ima migranata svuda u Unsko‑sanskom kantonu, kao što se želi predstaviti, a ja tvrdim da je 90 posto njih ovdje u Bihaću, ako se četiri miliona maraka mogu rasporediti tako da u Bihać još ne dođe ni jedna marka, onda, gospodo, (predstavnici drugih krajiških gradova, op. a.) dajte nam vi pomozite! Meni je iluzorno očekivati da meni Bijeljina dadne 10.000 KM, da mi Banja Luka dadne 10.000 KM, da mi Općina Centar Sarajevo dadne 30.000 KM, da nam drugi gradovi pomažu i da nam jedan mali Vareš dođe i pomogne, a gradovi koji su ovdje u kantonu neće da nam pomognu. Dakle, hajmo smjestiti sada u Cazin 300 migranata, u Bužim 300 migranata, u Bosansku Krupu 300 migranata, u Bosanski Petrovac 300 migranata, u Sanski Most 300 migranata i Bihać neće više imati problema! Onda možemo raditi šta god hoćemo! Nemam ja šta tražiti da mi pomogne Sarajevo i da njih stalno prozivamo, a ne pomažu mi moji.
...

Dakle, nama su izvorišta ugrožena s hrvatske strane, ali sve to skupa nema veze nikakve jer mi imamo problem u gradu i šta sad? Je li treba da nam oni kažu: Šta nas je briga, propadajte!? Znači, mi se ponašamo sebično, a tražimo od drugih da nas shvate u Sarajevu, Tuzli ili Banjoj Luci. Ja sam tražio ljude koji će meni pomoći i koji su spremni da mi pomognu bez obzira na političku opredijeljenost i stav. I to tražim od prvog dana i uvijek tako nastupam i tako se ponašam. Svima je otvoren pristup i saradnja. Međutim, ne ponašaju se politički partneri tako (dojučerašnji, SDP, op. a.). Kada je dobro, onda su tu, a kada stvari ne idu i ne valjaju, onda nisu.

http://www.uskinfo.ba/vijest/suhret-faz ... jine/66444
 

Darth Vader

Veoma poznat
Poruka
14.209
мислиш, фаза 3 - туку
фаза 4 - кад почну да је*бу, двије или четири ноге - не праве разлику
фаза 5- .... рнр :mrgreen:
To pojma nema đe je šupljo.Samo zinulo za pare.Jeb,o KiM j.ebo Republiku Srpsku je.bo Crnu Goru.Daj mi da kupim nov mobilni i polovnog punta,ne trebaju mi ni deca.Daj sve u mene i moju gu.zicu i posle mene neka sve izgori.Nebeski narod.
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.