Psiholozi tvrde da što je muškarac inteligentniji to mu je sve teže da nađe žensku

Nervirator

Džomba
VIP
Poruka
98.880
1769292678097.png

Psiholozi tvrde da što je muškarac inteligentniji to mu je sve teže da nađe žensku.
Tačno?

Preterana analiza, povećana samosvest i veća očekivanja mogu učiniti da se emocionalna veza oseća složenije nego što je potrebno.

Umesto nedostatka privlačnosti ili mogućnosti, teškoća često leži u pronalaženju partnera koji se podudaraju i intelektualno i emocionalno.

U brzom modernom zabavljanju, dubina i strpljenje nisu uvek u skladu sa uobičajenim društvenim normama.

Тако и јесте. Ја сам свестан тога да према другима не треба да се понашам онако не желим да се понашају према мени, нпр. мрзим кад ме непознати људи узнемиравају а ја као треба да глумим неког манијака док прилазим девојкама да бих можда ушао у везу, ко има такву самосвест и осећај за реципрочност? Ретко где је толико ирационалности него у мушко-женским односима, све је ту нешто нелогично.

Тако и јесте. Ја сам свестан тога да према другима не треба да се понашам онако не желим да се понашају према мени, нпр. мрзим кад ме непознати људи узнемиравају а ја као треба да глумим неког манијака док прилазим да бих можда ушао у везу, ко има такву самосвест? Ретко где је толико ирационалности него у мушко-женским односима, све је ту нешто нелогично.
Imas li dokaz da si inteligentan?

Imas li dokaz da si inteligentan?
Имам. Као дете сам био напредан и у рангу са неким глупљим одраслим које сам и надмашивао у неким стварима. Играо сам се неких IQ тестова и поредио то са другима и углавном сам бољи испадао. Тако да сам интелигентнији од просека. Али оно што је много битније, ја пре свега волим да мозгам о свему, логично анализирање свега ми је начин забаве.

Зато код мене нпр. никад неће пролазити било каква ћацијевска демагогија.

Имам. Као дете сам био напредан и у рангу са неким глупљим одраслим које сам и надмашивао у неким стварима.
Dobar djak...? Da li si studirao?
Играо сам се неких IQ тестова и поредио то са другима и углавном сам бољи испадао.
Na internetu nisu bas precizni, svako ispadne natprosecan
Али оно што је много битније, ја пре свега волим да мозгам о свему, логично анализирање свега ми је начин забаве.
Sta si u horoskop? Moze li natalna karta da se vidi
Зато код мене нпр. никад неће пролазити било каква ћацијевска демагогија.
To jeste intelektualni, snobovski simptom

Док се већина забавља уз Задругу, оговарања, пушење, ја размишљам о томе како то да у спектру видљивих боја црвена има највећу таласну дужину док љубичаста има најмању а да љубичаста у себи садржи црвену боју ?! јер је то мешавина плаве и црвене.

Јел ти о томе размишљаш Schrodinger-у или само о томе ком ауторитету да се ушлепаш и кога да нагазиш да би остварио неку корист?

Dobar djak...? Da li si studirao?
Био сам Вуковац у основној школи, годинама ђак генерације а није мала школа била. Факултет сам напустио због депресије и јер нисам могао да будем међу лошим људима.

Na internetu nisu bas precizni, svako ispadne natprosecan
Али кад радимо то исто углавном ја испадам бољи.

Sta si u horoskop? Moze li natalna karta da se vidi
Не занима ме хороскоп.

Са којом девојком да причам зашто љубичаста садржи у себи црвену боју (поред плаве) док је на скроз другом крају спектра у односу на црвену? Или која је прецизна разлика између живог и неживог? Не постоји саговорница за тако нешто, све њих занима само маркирана одећа, конзумеризам, прављење кланова и слично. Зато ја не могу да нађем девојку + лажно глуме неку отвореност а заправо то нису већ само нешто осуђују све што крши устаљене норме.

Pogledajte prilog 1851234

Psiholozi tvrde da što je muškarac inteligentniji to mu je sve teže da nađe žensku.
Tačno?
Ma jok, evo u srednjoj sve streberi vodali zenske dok su sportasi i ostali fraeri intelektualnog nivoa "prdim u svlacionici i cekam da nekome ukradem patike i stavim na njusku" cekali na red

Slab libido = jak intelekt, a mnogi visokoobrazovani su i gejevi, to je najkritičnija populacija, kao umetnici. Zato samo dalje decu od škola...
To su Jevreji vešto koristili i iskvarili su hrišćansku inteligenciju svojom liberalnom woke I socijalističkom propagandom, a sve u cilju uništenja bele rase.

Inteligentan muškarac ako traži ženu, traži je kao pratioca na nekom njegovom putu. U normalnim uslovima je i više nego podrška izabranici da se i sama izrazi i odrazi kroz život, ali u nenormalnim, on zapravo traži svoju mama-senku, onu koja će da ide za njim, brine o neintelektualnim stvarima i postiže najidealniju moguću i najodrživiju priču.
Moramo praviti razliku između formalnog visokog obrazovanja i superiorne inteligencije. Superiorna inteligencija kod ljudskog bića ne mora da se odražava u diplomama, sertifikatima i sl, ali mora dati pojedinosti koje su privilegija samo nekima, dok ostali to kroz život možda nikada neće ni osetiti, ni pomisliti, ni osećati se na određen način, ni pristupati sutuacijama kako je najbolje, ni uviđati da to "kako je najbolje" je samo normalno i očekivano.
Osobe se međusobno testiraju na X načina. Daj čoveku bilo kakav zadatak i isprati na koji način će da ga sprovede u bilo kakvo delo, ne mora čak ni dobro.
Intelektualno jak čovek bira nabolji i najefektniji način. Slabije umno obdaren-malo ide levo, pa desno, ali ubode šta je ispravno.
Prosek je u fazonu: "Znaš šta... kad mi daš ovaj zadatak, očekuj od mene da ću usput da svratim na kafu kod tetke, da istoj tetki odnesem lek kasnije, da ću se smucati tu i tamo (To nije za priču...), da će mi mali biti fond za taj (jednostavan) zadatak, ali računaj da je završeno (Ono što se završava za 2min, kod njega traje večnost, i pritom misli da je nekoga debelo zeznuo)."

Poslednja izmena:
Ne mislim da je to u potpunosti tačno, to vise zavisi od emocionalne inteligencije, nego do iq potencijala, nije sad da sebe hvalim, ali kao osoba sa nadprosenim iq , za sta imam dokaz, ne znam vecina zena mi je kako da kazem ogranicena, nije lepa reč, ali jednostavno vidis da nema domet, tako da sa takvima ne planiram nista ozbiljno, seks ok, ali kad naletim na neku koja mi parira ili me nadmasuje, tu se izgubim.

Back