Психолошки профил

Sasvim sam sigurna da nisi sposoban rastumačiti pravilno ono što je napisano, zaslepljen povređenom, o živote, sujetom. Dakle, kao papagaj, čuo jednom na TV-u, rekla Irena Spasić, pa ponovio jer je zvučalo onako..... kul.

A možda treba da obrišeš sline pre nego što nekoga okarakterišeš kao rugobu, a pre negoli upoznaš čoveka uživo. Da ti nije Pera nešto u rodu?

Tebi izgleda poprilicno fali mogucnost razumljivog citanja......Da ti ne fali, verovatno bi shvatila da ja nijednom recju nisam nikoga proglasio za rugobu.Nisam cak to ni pomislio, niti se to moze procitati bilo gde izmedju redova.
Jezik kojim govoris mi sasvim jasno stavlja do znanja, da sam verovatno i bio u pravu kada sam ti savetovao da se pogledas u ogledalo......U ogledalo duse, da spoznas svoj mentalni sklop.............Za njega sam rekao da je verovatno uzrokovan nedostatkom seksa, sto samo potvrdjuje tezu o znacaju seksa za covekovo zdravlje.

ajde prijatelju tutanj smaraj nekog drugog...od svih ljudi koji su ovde postovali najvise sam naglasavala da "ja tako mislim i da ja tako radim"..
osim sto si glup i lajav, bilo bi korisno da si procitao bar neki moj prethodni post na istoj temi, shvatio bi da ja podrzavam takve odnose i na koji nacin

Odakle tebi pravo da mi kazes "tutanj smaraj nekog drugog"????
Prvo si ti smarala mene kao ucesnika ovog foruma svojim bezveznim stavovima(za mene sasvim bezveznim)....Pa sam ti ja odgovorio, sasvim jasno.a ako se to tebi ne svidja, ne moras citati, ni odgovoriti.........
Ili ti mozda mislis da na ovom forumu imas veca prava od bilo koga drugog?
Inace.....Obozavam da me svrstaju u kategoriju glupih, jer I TIME zelim da se razlikujem od vas koji se sasvim pogresno smatrate pametnim.
I veoma sam sretan sto postoji ta crta koja nas jasno razdvaja.

Tebi izgleda poprilicno fali mogucnost razumljivog citanja......Da ti ne fali, verovatno bi shvatila da ja nijednom recju nisam nikoga proglasio za rugobu.Nisam cak to ni pomislio, niti se to moze procitati bilo gde izmedju redova.
Jezik kojim govoris mi sasvim jasno stavlja do znanja, da sam verovatno i bio u pravu kada sam ti savetovao da se pogledas u ogledalo......U ogledalo duse, da spoznas svoj mentalni sklop.............Za njega sam rekao da je verovatno uzrokovan nedostatkom seksa, sto samo potvrdjuje tezu o znacaju seksa za covekovo zdravlje.
Jaoooo ogledalo duuuše :rumenko: sad si me pokopao. Sad ću da se probodem tupim makazama i da sipam stiropor unutra pa da zašijem.

BE041966.jpg

E al' super ti je ovo..... što da se mučiš da razmišljaš sam kad može radio HIT umesto tebe... ogledalo duše :D

Jaoooo ogledalo duuuše :rumenko: sad si me pokopao. Sad ću da se probodem tupim makazama i da sipam stiropor unutra pa da zašijem.

BE041966.jpg

E al' super ti je ovo..... što da se mučiš da razmišljaš sam kad može radio HIT umesto tebe... ogledalo duše :D

HIT radio?
To je neka radio stanica koju slusas?
AKo......Bitno se obrazovati.
Posto vec ne umes sa razumevanjem da citas.

Back