Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 46.320
Мушкарци слабог карактера су склони насиљу уопштено, па и над женама.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda ti mrzis muskarce koji ti iza ledja unistavaju porodicu, muskarci to ne rade dok ih zena ne ugrozi, tacnije dok ne ugrozi decu.Ovo je već "Montipajtonovski "uvrnuto.
Mislis na stavove koje je u medjuvremenu promenila? Cime je prekrsila i zavet i ugovor i jos ako se za te stavove bori nasilno, muskarci se samo brane.Nisu svi nužno nasilni. Ali među njima sigurno ima i nasilnih, onih kojima kao povod za nasilje služe upravo stavovi koje imaju o ženama.
Nisi, bio si prikriveni ženomrzac, sa današnjim temama koje otvaraš javno to pokazuješ.NećePromenio sam se
![]()
Ti očigledno nisi videla sliku broj dva.Nisi, bio si prikriveni ženomrzac, sa današnjim temama koje otvaraš javno to pokazuješ.
ali i ona ima neku peteljku na ovom smesnom sesiruTi očigledno nisi videla sliku broj dva.
Posle one sa mašnicama za koje sam rekao da ih ne poštujem, dao sam primer žene koja izaziva poštovanje:
Pogledajte prilog 1416108
Naravno da sam videla i sliku broj dva i teme broj jedan i broj dva.Ti očigledno nisi videla sliku broj dva.
Kojim temama?Nisi, bio si prikriveni ženomrzac, sa današnjim temama koje otvaraš javno to pokazuješ.
Nikoga ja ne mrzim...samo mi je ta rečenica iščašena.Mozda ti mrzis muskarce koji ti iza ledja unistavaju porodicu, muskarci to ne rade dok ih zena ne ugrozi, tacnije dok ne ugrozi decu.
U suštini, to su na neki način "nedovršeni" ljudi, sa čitavom lepezom unutrašnjih konflikata.Zanima me jedna stvar. Primetio sam odsustvo kajanja i nepostojanje empatije kod muškaraca koji vređaju pa i udaraju žene.
Skoro sam upoznao jednog i na svoju žalost koliko god da sam pokušavao da ga ubedim da su i žene ljudi, nikako nisam uspevao.
Ali sam od njega saznao nešto. Kaže on da kad bije "neku k.vu" na taj način može , citiram: "...da oslobodim sav svoj bes i nemoć a da me ne zatruju".
Zašto baš iživljavanje nad ženama? Ne mogu da razumem da neko može da bude svestan svojih emocija, da na neki način nađe i izlaz iz mraka besa i nemoći a da u isto vreme ne može da shvati da žene nisu stvorene za to, pobogu. Čovek nema trunku osećaja za žene, a svestan je svog besa i nemoći.
Znam, osetljiva tema. Opet hodam po ivici i rizikujem nerazumevanje i možda i identifikaciju sa ovakvim muškarcima, garant će neko napisati da sam JA takav.
@tema je ovo boldovano.