Psihološki profil ženomrzaca

Antihejter

Iskusan
Poruka
6.345
Zanima me jedna stvar. Primetio sam odsustvo kajanja i nepostojanje empatije kod muškaraca koji vređaju pa i udaraju žene.
Skoro sam upoznao jednog i na svoju žalost koliko god da sam pokušavao da ga ubedim da su i žene ljudi, nikako nisam uspevao.
Ali sam od njega saznao nešto. Kaže on da kad bije "neku k.vu" na taj način može , citiram: "...da oslobodim sav svoj bes i nemoć a da me ne zatruju".

Zašto baš iživljavanje nad ženama? Ne mogu da razumem da neko može da bude svestan svojih emocija, da na neki način nađe i izlaz iz mraka besa i nemoći a da u isto vreme ne može da shvati da žene nisu stvorene za to, pobogu. Čovek nema trunku osećaja za žene, a svestan je svog besa i nemoći.

Znam, osetljiva tema. Opet hodam po ivici i rizikujem nerazumevanje i možda i identifikaciju sa ovakvim muškarcima, garant će neko napisati da sam JA takav.

@tema je ovo boldovano.

Zanima me jedna stvar. Primetio sam odsustvo kajanja i nepostojanje empatije kod muškaraca koji vređaju pa i udaraju žene.
Skoro sam upoznao jednog i na svoju žalost koliko god da sam pokušavao da ga ubedim da su i žene ljudi, nikako nisam uspevao.
Ali sam od njega saznao nešto. Kaže on da kad bije "neku k.vu" na taj način može , citiram: "...da oslobodim sav svoj bes i nemoć a da me ne zatruju".

Zašto baš iživljavanje nad ženama? Ne mogu da razumem da neko može da bude svestan svojih emocija, da na neki način nađe i izlaz iz mraka besa i nemoći a da u isto vreme ne može da shvati da žene nisu stvorene za to, pobogu. Čovek nema trunku osećaja za žene, a svestan je svog besa i nemoći.

Znam, osetljiva tema. Opet hodam po ivici i rizikujem nerazumevanje i možda i identifikaciju sa ovakvim muškarcima, garant će neko napisati da sam JA takav.

@tema je ovo boldovano.
Pa..Jednostavno.
Nad ženama jer je fizički jači.
Danas nas ženama, sutra nad decom..
A prekosutra će da poubija nedužne pse i mačke.

Želimo da oslobodimo bes?Da se pomakljamo sa nekim?
Birajmo sebi ravne , *******.
Lako je sravniti slabijeg.

Slabići i nesigurni koji se plaše da vole žene jer bi nenormalno strahuju da će ih iste odbaciti.
To što ih tuku je samo uspostavljanje kontrole. Jako sigurnije i moćnije se osećaju nakon što im udele batine.
Reč je o vrlo glupim, slabašnim i nesigurnim ljudima.
Ljudima koji možda čak nemaju ni sopstveni integritet i identitet. Ne znaju ko su.

Pa..Jednostavno.

To stoji ali ne radi se o tome. Ovaj napada isključivo žene. One "droljaste" više bije i naziva ih sve do jedne "k.rvama", ne može da podnese recimo poslovnu ženu. Decu, životinje pa ni predmete ne dira. Da, bio je u zatvoru jer je "majka k.rva" a otac "živi sa tom kujom", pa je prebio i njega.

A ako slučajno vidi neku da plače ili se ponaša tako nekako, onda mu ona "nije k.rva".
Što ne znači da je neće napasti. Svakakve ljude sam viđao, ovo mi je prvi put da sam imao kontakt sa njim. Stvarno je psiho.

Slabići i nesigurni koji se plaše da vole žene jer bi nenormalno strahuju da će ih iste odbaciti.
To što ih tuku je samo uspostavljanje kontrole. Jako sigurnije i moćnije se osećaju nakon što im udele batine.
Ljudima koji možda čak nemaju ni sopstveni integritet i identitet. Ne znaju ko su.
Jeste nekako takav. Kako si znao?

Jeste nekako takav. Kako si znao?
Malo sam čitao o psihologiji i psihološkim poremećajima.
U suštini kad god je neko ekstremno nesiguran to je takav slučaj. Kriza identiteta. Ne zna ko je.
Ne zna ni šta može da uradi, a šta ne može... Ne razume ni druge... Empatija NULA. To je ekstremno slaba i poluluda osoba.

Pa..Jednostavno.

Takvi obično počnu od pasa i mačaka a posle i od svih slabijih od sebe :(

Nisu uvek glupi, ima i jako inteligentnih među nasilnicima.

Poslednja izmena:
Ne možeš da se razumeš sa psihopatom, jednostavno njihova psiha je neshvatljiva mnogim ljudima. Osećaj frustracije i nemoći su možda jedni od uzroka.

Nisu uvek glupi, ima i jako intelignetnih među nasilnicima.
Možda deluje tako, ali oni mogu biti pametni za jedne stvari, a za druge potpune budale.
Taj nivo isfrustiranosti, kompleksa i ludila ili prosto rečeno zla koje se zbog svega iskaljuje prema najbližim osobama nikad ne bih svrstavao u domen pametnog.
Ja to tako gledam.
Može on da bude i doktor hirurg kakav hoćeš. Ako maltretira svoju ženu i decu to meni nikad ne može da bude pametan čovek koliku god inteligenciju imao za profesionalne stvari.

Nisu uvek glupi, ima i jako intelignetnih među nasilnicima.
Da. Možda nije tema ali setio sam se onog ginekologa koji se iživljavao ajde da kažem "pametno", žene su trpele bolove i po nekoliko dana posle pregleda.
Ne znam da li pod "silovanje" spada guranje metalnih predmeta rukom (smuči mi se život) i eto, intelektualci. Godinama mu je to prolazilo jer žene kao prvo nisu prijavljivale jer šta ćeš da prijaviš? Pregled malo grublje odrađen?

Zašto baš iživljavanje nad ženama? Ne mogu da razumem da neko može da bude svestan svojih emocija, da na neki način nađe i izlaz iz mraka besa i nemoći a da u isto vreme ne može da shvati da žene nisu stvorene za to, pobogu. Čovek nema trunku osećaja za ženeq, a svestan je svog besa i nemoći.

@tema je ovo boldovano.
Stop nasilju nad zenama!!!!

Xaxa e mislim se da mi svaki post pocinje tako nego znam da nista ne bi kresno
A pa nema nad kim drugim zato bas na zenama,muski su mozda jaci sadista je

Back