38imak
Veoma poznat
- Poruka
- 14.369
Branko Pavlovic je visedecenijska komunjarska pajsercina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam do sad kako izgleda taj osecaj mrznja doduse ni ljubav hahareci ti meni okle tebi to OKLE ?
tako ja govorim , pisem i oni koji su rodom iz crne gore.
dakle ''gospodjo'' ?
болан нема везе са оклеBolan okle eeee baaaa![]()
reci ti meni okle tebi to OKLE ?
tako ja govorim , pisem i oni koji su rodom iz crne gore.
dakle ''gospodjo'' ?
Javili ti tamo u daljini?Ma šta 80%. Bar 120%.
U ava nema šanse da može da se ubaci mržnja. Možda može pendrek ili veštačko spolovilo, ali mržnja -Ne!Psihološka operacija kreiranja mržnje je uspela!"
Advokat Branko Pavlović govorio je za TV Prva i tom prilikom komentarisao i roditelje koji nagovaraju nastavnike da blokiraju rad škola.
Kad imate roditelje koji ne šalju decu u školu i time preuzimaju na sebe pravo da kažnjavaju i moje dete, da i tuđe dete ne može da se obrazuje, to je takvo preumljivanje, to je takvo izokretanje svesti da je očigledno da je u jednom dužem vremenskom periodu psihološka operacija kreiranja mržnje i izbacivanja mogućnosti svake argumentovane rasprave uspela u zabrinjavajuće velikom broju ljudi. Tu će nama biti potrebno najviše vremena i strpljenja - rekao je Pavlović.
https://informer.rs/politika/vesti/998424/branko-pavlovic-skole-blokada-roditelji
Ne moze u svakoga da se ubaci mrznja.
Zasto u nekog moze a u nekog ne.
Javili ti tamo u daljini?![]()
A u Dodu?U ava nema šanse da može da se ubaci mržnja. Možda može pendrek ili veštačko spolovilo, ali mržnja -Ne!
Ne, ja lično, cenim ljude koji umeju da iznesu svoj stav, bez vređanja drugih. Recimo, tvoji postovi se razlikuju od mog mišljenja ali nijednom nisam primetila neku zlonamernost u njima, već samo razliku u mišljenju. Ja mogu da se zezam pa pošaljem nekoga da čita informer, ali je meni to metafora za sve lažljive medijske kuće čije izjave mogu oboriti nekim činjenicama, na primer.Da je jedina ni po jada. Ovde je popularno da ako ne vičeš student, pojavi se neko da ti objasni kako čitaš informer i držiš vučića na zidu. Mi, vi, omiljeni narativ.
Zamisli koliko narod ne podnosi SNS mafiju, kada ce da daju pare i prosvetarima, i lekarima, i seljacima, i svim najomrazenijim zanianjima u Srbiji, samo iz solidarnosti da se bore protiv SNS bande.opet pišeš konfuzno
590.000 za tog neradnika ili za njih 9 pa da podele pošteno uz uvažavanje da onih 5555,55 dinara ipak ide ovom prvom jer on knjižio...
imao troškove, pravio spiskove, papir, olovka, vreme na kraju krajeva
А и за то је крив Вучић. Спојио је јасно дефинисане стране десничара и ових других у народњачки бућкуриш и тако слудео масе. Озбиљно испирање мозга се врши над свима нама. На ово ни Тесла не би био имун.Da je jedina ni po jada. Ovde je popularno da ako ne vičeš student, pojavi se neko da ti objasni kako čitaš informer i držiš vučića na zidu. Mi, vi, omiljeni narativ.
Ne znam, pokušaj, pa javi!A u Dodu?
Profesorka razredne nastaveDa, učitelju.
Moram priznati da me zbunjuješ. Pišeš čas u ženskom čas u muškom rodu. Mora da je do mobitela.Profesorka razredne nastave![]()
Aman pobogu, navedi mi jedan jedini zločin iz mržnje koji su počinili studenti u protestu pa ovaj tekst navodiš kao paralelu sa dešavanjima u našoj zemlji !Ова збирка наглашава утицај насиља из мржње на појединце и заједнице, као и како људи формирају предрасуде и индоктринирају се у групе мржње, зашто учествују у насилним злочинима из мржње и како мржња може постати екстремна. Ова књига детаљно описује прикупљање и индоктринацију чланова у екстремистичке групе мржње. Користећи теоријске, емпиријске и теренске студије, стручњаци објашњавају психолошке процесе формирања пристрасности, идентитета мржње и фазе екстремизма и детаљно говоре о чланству у групама мржње и критичним инцидентима насиља из мржње .
https://www.researchgate.net/public...on_and_Domination_of_Individual_Consciousness
Ne, ja lično, cenim ljude koji umeju da iznesu svoj stav, bez vređanja drugih. Recimo, tvoji postovi se razlikuju od mog mišljenja ali nijednom nisam primetila neku zlonamernost u njima, već samo razliku u mišljenju. Ja mogu da se zezam pa pošaljem nekoga da čita informer, ali je meni to metafora za sve lažljive medijske kuće čije izjave mogu oboriti nekim dokazanim činjenicama, na primer.
??? Gde sam bre pisala u muškom rodu?Moram priznati da me zbunjuješ. Pišeš čas u ženskom čas u muškom rodu. Mora da je do mobitela.
Ne znam, pokušaj, pa javi!![]()
Ko ti bre spomninje studenteAman pobogu, navedi mi jedan jedini zločin iz mržnje koji su počinili studenti u protestu pa ovaj tekst navodiš kao paralelu sa dešavanjima u našoj zemlji !
Nisam ranije gledao te solakove medije, upravo zbog jake naprednjacke propagande, koje sam i sam zrtva. Medjutim, vidim da su mnogo pristojniji i odmjereniji od neke opskurdne poluobucene Jeremicke ili trovaca lazima Vucicevica, Marica . . .haha
to je direkt model
a Šolakovi mediji pišu egzaktne želje u maglovitoj apstrakciji![]()
Znaš, kad je Av pogledao film "Vladalac" iz produkcije N1, u kojem je manje više faktografski navedeno šta je radio u svojoj karijeri, on je to prokomentarisao rečima da se radi o sat i po "čiste nepatvorene mržnje".Ова збирка наглашава утицај насиља из мржње на појединце и заједнице, као и како људи формирају предрасуде и индоктринирају се у групе мржње, зашто учествују у насилним злочинима из мржње и како мржња може постати екстремна. Ова књига детаљно описује прикупљање и индоктринацију чланова у екстремистичке групе мржње. Користећи теоријске, емпиријске и теренске студије, стручњаци објашњавају психолошке процесе формирања пристрасности, идентитета мржње и фазе екстремизма и детаљно говоре о чланству у групама мржње и критичним инцидентима насиља из мржње .
https://www.researchgate.net/public...on_and_Domination_of_Individual_Consciousness