Psihološka operacija kreiranja mržnje je uspela!

razgovarajmo argumentima :kafa:
evo ti argumenti :

kad treba da se plati skolski dinar svi se bune. Nece da placaju mnogi. A zasto bi ? nek rezim manje krade i nek obezbedi prosveti da ima za ebene krede , papir, i stosta!

tako nam je vlast uvalila da lecimo decu preko sms i skupljamo im novac za operacije ! pa onda ajde na roditelje svali i pare za sundjere krede...

kako da ne!

vidis, za skolski dinar se nema a za nastavnike koji se bore za pravdu i funckionalne institucije se ima.

pa crkni pukni od muke.

Poslednja izmena:
Ja bih zaista volela da mogu da razumem šta ti hoćeš da kažeš, kakav psihološki rat se vodi i gde, ko ga vodi i protiv koga ako imamo u vidu da je ovoliki broj ljudi jedne države podržao ideje studenata? Navedi mi samo jedan primer gde su studenti primenili zastrašivanje, povređivanje drugih il iskazivanje mržnje prema bilo kome.
Sta drzava i drugi subjekti a ima valjda koji nisu caci preduzimaju u borbi.protiv psiholoskog rata danas.koji kopa dublje razotkrivsjuci najosnovnije ljudske emocije ljutnju strah mrznju i sve u cilju da se postigne politicki cilj.

Pa da bio djubre oduvek
Vučić je najveći mrzitelj dece na svetu!

IMG_20250228_213650.jpg

Највећи психолошки рат против Срба управо води Вучић последњих 12 година. 12 година испирања мозга, као да смо део експеримента.
Ne mrze vucicevci.nikog do sad.
U subotu moxda im.nadodje mrznja haha

Ja bih zaista volela da mogu da razumem šta ti hoćeš da kažeš, kakav psihološki rat se vodi i gde, ko ga vodi i protiv koga ako imamo u vidu da je ovoliki broj ljudi jedne države podržao ideje studenata? Navedi mi samo jedan primer gde su studenti primenili zastrašivanje, povređivanje drugih il iskazivanje mržnje prema bilo kome.
Kada je njihov plenum vršio pritisak na marljive đake da se pridruže njihovom festu lenjosti

Okle ova mrznja .kako je dospelo to u dusu coveka.
pa kad su medju njima u velikom broju :

batinasi na celu sa miljanom hofmanom
ozloglasene crvene beretke
lazni studenti iz gracanice , zaposleni iz srpskih institucija na kosovu
ubica brisa tatona...

ko seje tu mrznju ? onaj ko ove doveo tu u kamp. oni koji lazu daj e policajca udari ostudent bokserom. oni ciji se zivot svodi na lazi i lopovluk.

njima se obrati.

ja ne podrzavam ovo ali razumem

Ali ja ne citam sve i svakog.
Tvoje sto pises preskocim
Caci ne raxume sta oces kazes sve je nejasno haha
Ispisana cela stranica a nista.u njoj.
I zato te preskace caci.
Primetila sam da ne čitaš, na žalost, o razumevanju malo komplikovanijeg posta, da i ne govorim :( Možda ću kopirati ovaj tvoj post kao objašnjenje šta znači Ćaci :lol:

Psihološka operacija kreiranja mržnje je uspela!"

Advokat Branko Pavlović govorio je za TV Prva i tom prilikom komentarisao i roditelje koji nagovaraju nastavnike da blokiraju rad škola.

Kad imate roditelje koji ne šalju decu u školu i time preuzimaju na sebe pravo da kažnjavaju i moje dete, da i tuđe dete ne može da se obrazuje, to je takvo preumljivanje, to je takvo izokretanje svesti da je očigledno da je u jednom dužem vremenskom periodu psihološka operacija kreiranja mržnje i izbacivanja mogućnosti svake argumentovane rasprave uspela u zabrinjavajuće velikom broju ljudi. Tu će nama biti potrebno najviše vremena i strpljenja - rekao je Pavlović.
https://informer.rs/politika/vesti/998424/branko-pavlovic-skole-blokada-roditelji

Ne moze u svakoga da se ubaci mrznja.
Zasto u nekog moze a u nekog ne.
Može u svakog da se ubaci mržnja...ja sam zadnjih dana primetio da sam i sam postao verbalno agresivan prema pristalicama av av sekte...ne može normalan čovek lako da odoli da ne počne da mrzi bolesnog predsednika, njegove papagaje i one kojima je on spasitelj u rangu Isusa...pumpaju mržnju i prorežimski kanali i prozapadni i Tviter...ne može to na dobro da izađe...najodogovrniji za pumpanje mržnje je drug predsednik..on diktira tempo već 12 godina

Back