mikica_
Zainteresovan član
- Poruka
- 493
-Potpuno sam se informisala sto se tice TOI-a,ali nemam nikakvu predstavu kakva pitanja daju iz same knjige(psihologije) .Ako neko zna,ili pak ima sajt gde to postoji,molim da mi se javi.U najskorijem roku.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa uglavnom su pitanja izvucena iz konteksta.Tako da nije dovoljno samo nauciti napamet knjigu,vec treba nauciti s razumevanjem. Nazalost.....
Pa uglavnom su pitanja izvucena iz konteksta.Tako da nije dovoljno samo nauciti napamet knjigu,vec treba nauciti s razumevanjem. Nazalost.....
Možda ovde nešto pronadješ. http://www.transfer.org.yu/
-Potpuno sam se informisala sto se tice TOI-a,ali nemam nikakvu predstavu kakva pitanja daju iz same knjige(psihologije) .Ako neko zna,ili pak ima sajt gde to postoji,molim da mi se javi.U najskorijem roku.
Mislim da imaš i forum, pa možeš i da popričaš sa njima.Hvala,pokusacu.
Ne znam da li planiras da polazes u NS ili BG. U NS su do sada bila pitanja visestrukog izbora (ponudjene alternative, jedna tacna) i pitanja T/N formata. Kakva god da su, uvek budu detaljna, ili sa "zackoljicama" ovog ili onog tipa. Vazno je da se Radonjiceva knjiga dobro nauci (i test znanja uradi dobro), jer je to jedini test za koji znas sta spremas...
Mislim da imaš i forum, pa možeš i da popričaš sa njima.
Ovo tvoje poslednje pitanje: "da li se sve svodi na bubanje" je preterano nebulozno i ocito proizilazi iz neinformisanosti.Dakle,knjigu od 300 stranica htela-ne htela ne mozes NAUCITI "bubanjem" ,a pritom ako znas da su pitanja postavljena sistemom a , b , c ,d ..Etc..Nemoguce je spremiti nesto u toj formi preko bubanja.
sto sledece godine?
I ja sam 90. i nadam se da cu uspeti da upisem psihlogiju