То је нека психологија која каже да се човек плаши онога сто је и он сам јер подсвест иде претпоставком да ако ја варам онда можда постоје шансе да и она мене вара па ћу бити посесиван/посесивна за сваки случај. То сам одавно приметио и мислим да сам био у праву бар у 90% случајева.
Trudim se da mislim da je odgovor 'ne, ne mora da znači' ali u praksi sam sve nešto gledala 'da' situacije..
Ti što varaju uvek su u fazonu 'ma daj, pa svi varaju, to je normalno, prirodno..'
Najveći hit mi je kad sebe pravdaju što *ebu okolo ali nije im svejedno kad im se partnerka g*uzi sa strane.. to mi je ubedljivo najzabavniji momenat..
X puta sam videla kako prevaranti upadaju u vrtlog paranoje.. jbga, znaju fore za muljanje i laganje, kako se vešto prikriti.. otuda vrv i kulja ta ljubomora, posesivnost, kontrolisanje itd..
Samo onaj ko se ne bavi tim jadnim i nezrelim ponašanjem kao što je (ovde na pijedestal metnuto) multi*ebanje.. po meni može biti faca.. opušten i privlačan.
A zamisli cega se tek plase ove osobe koje su u fazonu krajnosti: samo sirijus rilejshnship stop van najt stend?
Zamisli ničega.
Ne možeš ni da pretpostaviš koji je to zen.. mir, rasterećenost..
Ne znam za druge.. ali evo ja sam mono i nemam nikakve strahove i tripove tog tipa. Ne ljubomorišem, ne uhodim, ne proveravam. Uživam dok nam je super.. kad prevari ćao zdravo.. i to je to.
Nikada do sada nisam sedela na dve stolice i smatram da imam prava da tražim sebi sličnog... muškarca.. Multi*ebači, ons-ovci, manipulatori i ostali raznovrsnici za mene nisu muškarci..
I nisam u fazonu krajnosti.. monorilejšnšip da, uvek.. za sirijus je već potrebno mnogo vremena, zajedništva i poklapanja.
A ovo tvoje.. šeme, poliamorije, eksperimenti, švalerisanja, menjanje partnera ko dobar dan itd definitivno stop za mene.. ne radi me ni 1%.. ali ko voli nek izvoli.. ti pošto voliš samo napred..
Ja mislim da je previse stavljen pritisak na nase drustvo kada je u pitanju to varanje.
Koji crni pritisak? Pritiska nema. Vara se i mulja sve u 16. Nikad više. Nikad perfidnije.
Evo ti i ovde svaka druga tema je o varanju i nekakvom provociranju ko u spanskoj sapunjari.
Ovo je tačno. Multi*ebački forum a vrvi od tema u vezi kojih bi većina vas trebalo da se poklopi ušima i ne progovara.
Ja sam matora, namazana.. te somnabulije mene uveseljavaju.. ali brateee.. afirmišu se jako upitne vrednosti.. nema kompasa ovde.. Iznerviram se samo kad mislim o tome koju štetu pravite.. neke rupe koje sam tako zaradila dok sam bila mlada i naivna nikad nisam potpuno sanirala..
I neke ofrlje ljubavne mudrosti: veran, lojanalan, verna lojalna, k sercu, k goozici, grandiozna ljubav.
Ove ofrlje ljubavne mudrosti.. mmm
Ajd sad polako.. pošto nisi doživeo i ne možeš da pružiš.. nisi kriv za to, ne pokušavam da te preumim, prosto nije tvoj fazon.
Evo ja sam u vezi lojalna svemu.. i njegovom srcu, i g*uzici, i k*rcu i čarapi i trepavici.. I meni to jeste grandiozno.. sve mi je u vezi sa meni sličnim partnerom sa prefiksom grandiozno: komunikacija, razumevanje, seks, zezanje, životni stavovi, vrednosti itd. To meni jeste grandiozna ljubav. Moj maksimum. Ne umem više i bolje, a neću drugačije jer ovo me radi.
Tvoj maksimum su poliamorija, multi*ebanje, ons-ovi, menjanje i eksperimentisanje, to te radi.. to ti je grandiozno.. i šta sad? Ajd ja to tvoje da negiram i svrstam u ofrlje površnost i besmisleno traćenje života? Ne pada mi na pamet.
Zašto pljuješ po onome što nisi? Tvoje je valjda najbolje? Najpametnije? Najsadržajnije?
Mani se bre, toga.. uživaj u životu.. pusti nas lojalne..
To se istrosi ko sapunica za baloncice.
Šta se istroši.. lojalnost?
Jok.. brate mili.
Kako ti to zamišljaš?
Oni mali, jadni miševi zabludeli u bajke i romantiku su tako lojalni, lojalni, lojalni.. i onda ipak na kraju pokleknu.. jer varati se mora (zov prirode).. mirisu uzbuđenja i novih genitalija se odoleti ne može.. ili bude neki drugi vaš multi*ebački scenario.. samo da se lojalnost poništi i iznegira..
Evo odaću ti tajnu..
Da, i nama se ponešto istroši..
I nama veze pucaju.. ili se jednostavno ugase, izližu, izblede.. umru. Toliko je razloga koji mogu biti posredi.. a koji nisu prevara.
Malo je bzv rugati se u fazonu 'ajd vi lojalni m'rš u ćošak, najgori ste.. jer i vama dešava da vam ta vaša otužna i bljutava španska sapunjara izvisi za hepi end'..