gost 202039
Poznat
- Poruka
- 7.122
duhovnija osoba je osoba sirih vidika a time i vece mnogucnosti za kreativnost
Ima smisla.
Samo još kad bih znao šta je tačno duhovnost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
duhovnija osoba je osoba sirih vidika a time i vece mnogucnosti za kreativnost
Hehe...hanojske kule
Nigde ni reči o tome da mora biti čovek dobar ili da poseduje "duhovne osobine" da bi bio kreativan..

Danas videla Bajagu sa cerkom u mekicu![]()
Lepo..Ima smisla.
Samo još kad bih znao šta je tačno duhovnostI kako se postiže...ali to nije tema..
sta i onNisam ni znao da ima ćerkuLepo..
Mekić ..haha...
Pa šta ćeš tamo?

U kom smislu si ti kreativna?rekla sam nije lose...
ali ja sam kreativna pa umem dodati onaj aspekt koji tamo nedostaje
Treba razmisljati i iz duhovnog ugla....
Bog je kreativan
a BOG je LJUBAV
malo logike
zlo je destruktivno...
Prava duhovnost ti je izlozena u Bibliji.
Postize se proucavanjem i primenom iste.
Duhovna osoba je ona koja poseduje duhovne osobine.
volim biti kreativna u svemu sto moguU kom smislu si ti kreativna?
dobro kazes svastaTebi je baš ne odstupaš od Biblije? Pa ima još knjiga u kojima je svašta objašnjeno...
Pitao sam te u cemu si kreativna kad tvrdis tako lakomo da jesi.volim biti kreativna u svemu sto mogu
dobro kazes svasta
ali ne duhovnost
ja nisam svastojed
Pitao sam te u cemu si kreativna kad tvrdis tako lakomo da jesi.
Pa ne može se duhovnost naučiti iz knjige .....
Pa nisi svastojed, ali hraniš se ponekad u "mekiću".... to je "junk food"![]()
Pa da, ne daje se prioritet u religiji, ali tvrdi Mona da religija razvija neke druge osobine koje doprinose kreativnosti osobe. Tačnije razvijaju se "duhovne osobine".
Ja ne znam koje su to tačno osobine, ali vratiće se ona i nabrojati par pa ćemo prodiskutovati ..
Čovek koji samo lepo peva uopšte ne mora biti kreativan. To je bio samo primer, da su i kreativni i nekreativni stvoreni.
Mislim da to da li je neko vernik ili nije nema nikakvog uticaja na kreativnost..
Dogma može biti ograničenje koje podstiče kreativnost.

mislis da nisi nista stvorio? prvo ne znam koliko je ovo "kreativno" da li neko mozeda da definiciju kreativnosti.Ne znam
Šta ako kreativno razmišljam bez rezultata
Mislim da kreativnost nije nužno vezana za stvaranje kao što kaže Mona.
Evo nor. Hanojske kule - http://www.kotraza-dragacevo.com/HanojskeKule.html
Zanimljiva igrica, zahteva kreativnost, ali ništa nisam stvorio. Rešenje postoji odavno...Tj. stvorio sam ga ja ponovo, ali samo sam navodjen...nije orginalno.
Mada i sam mislim da je skroz diskutabilno, ali nešto mi "govori" da nije povezano sa stvaranjem. Obavezno..

- e sad i to je diskutabilno da li je zbog nekreativnosti ili mi uticemo na guisenje iste. deca su jako kreativna i mastovita, posmatraj bilo koje dete kako se igra i kakv je njegov svet. i onda mi uguramo dete u kalup i to se obicno trudimo da ga uguramo u kalup koji mi mislimo da je idealan za njega - da bude sportista, da bude advoat, da bude drcan jer ce bolje proci u zivotu, da bude smerna jer ce se bolje udati...neko bez pogovora leze u kalup koji smo mu namenili, a neko pak bas nece u taj vec oce u komsijin, misleci tako da je izvan granica, a u stvari je totalno uniformisan samo ne onako kako su njegovi zeleli. znas srle na sta mislim, imao si jedan lep primer.I to sve zbog kreativnosti?![]()

slazem seA znate šta je još osim znanja izuzetno važno - prihvatanje novih ideja.
Ko ne ume da prihvati nešto novo, taj ne može biti dovoljno kreativan..

pa u religiji se ne daje prioritet kreativnosti vec postovanju bozj zapovesti veri u isusa itd a ima ono
nekom 2 talanta nekom 5 talanata
ovo je valjda grcki princip ili tako nesto lupam ali nije religija