Psihologija ljudi koji otvaraju teme na pdf Psihologija

Ma jesi li bas siguran?

Hint*: uzmi u obzir da ne možeš videti obrisane postove.

Demantuje te - vreme (!)

Ako pretpostavimo da ne grešiš i da ti je kantar baždaren,
pa i ovoga puta (ti-jedna i neponovljiva) u pravu,
objasni "pučanstvu" zašto više od 19 sati nema
ni jednog posta (ako se izuzmu ova naša po 2 -u svrhu isterivanja pravde) ??
Na temi,koja naslovom i textovima iz neobrisanih postova,
nije najdosadnija na forumu !?

Poslednja izmena:
po tome sta sam ovde procitala,imam poprilicno dobru ideju kakvi ljudi otvaraju deo Psihologija...
delimicno ljudi sa viskom samopouzdanja koji ocekuju da naidju na idiote,pa prozivaju bez potrebe
delimicno ljude koji dolaze jer su radoznali
valjda tako..barem se meni cini

Bravo....U prvom delu opisala si mene a u drugom tj sledecem delu si opisala SAINT .....sAMO IMA POTREBE MORAO BIH DA DODAM,,,,,,,Da nema potrebe Saint bi se vratila na svoj pdf SEX i peverzije gde ima 7 251 post, a ne bi ovde glumila psihologe i oporgavala savremenu psihologiju sa 5 poslatih postova na pdf-u psiho i sa "padanjem na svoju glavu"
Evo ga njen psihokrstoforum profil:
Oblasti sa najviše poruka
Ljubav i seks (18+) 7.521
Ozbiljno o ljubavi i seksu 695

Ako ovo borac cita smao da uzme u obzir da ja nisam eksplicitno rekao ko je idiot, nego irska djevojka :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Toliko o njenoj kompetenciji, vidi se sta joj izlazi iz usta, pardon, sta iskucavaju prsti....
Hm...Sta bese rece Frojd, zgog cega zene imaju ono kompleks?? E Saint je bas ta na koju je mislio Freud! :mrgreen: Bas dobar uzorak za populaciju :mrgreen:

Poslednja izmena:
Bravo....U prvom delu opisala si mene a u drugom tj sledecem delu si opisala SAINT .....sAMO IMA POTREBE MORAO BIH DA DODAM,,,,,,,Da nema potrebe Saint bi se vratila na svoj pdf SEX i peverzije gde ima 7 251 post, a ne bi ovde glumila psihologe i oporgavala savremenu psihologiju sa 5 poslatih postova na pdf-u psiho i sa "padanjem na svoju glavu"
Evo ga njen psihokrstoforum profil:
Oblasti sa najviše poruka
Ljubav i seks (18+) 7.521
Ozbiljno o ljubavi i seksu 695

Ako ovo borac cita smao da uzme u obzir da ja nisam eksplicitno rekao ko je idiot, nego irska djevojka :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Toliko o njenoj kompetenciji, vidi se sta joj izlazi iz usta, pardon, sta iskucavaju prsti....
Hm...Sta bese rece Frojd, zgog cega zene imaju ono kompleks?? E Saint je bas ta na koju je mislio Freud! :mrgreen: Bas dobar uzorak za populaciju :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

ako sam ja ta sa kompleksom, a ne ti, onda se frojd prevrće u grobu zbog toga ko sve misli da je kompetentan da raspravlja o psihologiji i još naglašava da ima diplomu :rotf:

Ne razumem uopšte odakle muškarcima potreba da shvate šta ženama treba, kad ni one same to ne znaju, većina ne zna šta ni šta hoće... nesigurne su i promenljive po prirodi. One ne mogu da isprate same sebe, kako onda od muškarca očekivati da zna i zadovolji u svakom trenutku?
Svaka će reći da zna šta hoće, nijedna neće priznati da ne zna, ili nije sigurna... u stvari znaju samo trenutno i u tom trenutku je jasna i muškarcu... onda je drmnu hormoni, pa i njega inirektno. Ponekad ne znaju ni da li im uopšte treba muškarac.

I koji je zakljucak: zene su kompleksne, ali to nije kompleksirano. :mrgreen:

Nekontrolisanim zenama nekontrolisani muskarci sleduju. I to ne zato sto sto su takvi po prirodi, nego sto ih zene naprave na takve nametanjem sebe po svaku cenu. Na kraju dobiju sebe natrag, pa im se to ne svidi; mozes misliti.
A muskarac je, kao, slab, sto je podlozan frustraciji u kontaktu sa nerazumnim bicem koje je uvereno da je razumno.

Sto se tice bruZlija. Njegovo znanje se ogleda u tome sto munjevito vrati olovni bumerang na pokusaj iritacije, i uskrati gusht laganog mlevenja kojima su zene sklone. Moram da stanem na stranu onoga kome se iza ledja prica. :cool:

Opišite malo svoje psihičko stanje, karakterne crte, kakve ste ličnosti, eventualne (sa dijagnozom) psihičke i duševne poremećaje, neke navike etc. etc.

da vidimo čime naši dragi forumeri raspolažu

Psihicko stanje mi se, bice mijena iz casa u cas...ne korjenito, ali povrsinski da...evo sad oblacno, i meni pritisak ofalio i sva sam kunjava, a treba nesto da prekucam...eee, kamo mlados`, kamo snaga... :mrgreen:
Licnost-slovim da sam stihijski jaka...sta god to znacilo... ono bilo je momenata pred pucanje, nije da nije, ali da cuknem u drvo x 3, jos mi fercera sistem samoregeneracije... :lol:
Psihickih i dusevnih poremecaja nemam, koliko znam... :think:
Elem, na pdf. Psihologiji sam otvorila 1 temu...tj. ukupno 2-"moje" uopste...I to nesto sto me bas zanimalo da cujem misljenja "sa strane"...i dobila sam odlicne odgovore, vrlo brzo...
Rado preletim ovaj pdf., ali bolje teme nadjem npr. na Zenama...a isto se mogu svesti pod "psihologiju"....

Ја сам самоуверен мушкарац.
Сматрам да сам изузетно образован за данашње услове али да уве може боље.
Одан сам пријатељ и посвећен људима око себе.
Код мене свако имаш шансу само што неке смештам у другу категорију односа без неког нарочитог повода, а неке само с изузетним поводом.
Постоје људи којима бих све опростио.
Постоје људи којима ниша не бих опростио.

Мислим да имам пристојне манире и да се уљудно опходим са људима.

Говорим истину увек кад ми поставе питања о мени али одговарам само на постављена питања тако да често прећутим ствари због непрецизних питања.
Знам да будем окрутан према људима и не жалим због тога.
Знам да будем и груб.
Емоције сматрам другоразредним, а односе које људи граде прворазредним вредностима.
Лако планем али се брзо смирим.
Говорим само кад сам сигуран у своје мишљење, а ако нисам оградим се у старту.
У стању сам да саслушам другог и спреман сам да променим мишљење ако логика и аргументи нису на мојој страни.
Разлику у годинама сматрам неважном категоријом.
Јако ми је битна сексуална димензија односа али то не везујем стриктно за љубавни однос.

Има тога још.

И, да...
Не отварам теме овде али читам...

pa kad je posle svega i svačega, kojekakvog istraživanja došao do zaključka da ne zna i dalje šta ženama treba, šta onda dalje reći :lol:

A ko je tebi rekao to?? Otkuda ti znas sta je sto "sve i svasta", i koja su to "kojekakva istrazivanja" i do kakvih je "zakljucaka frojd dosao" i kako to "i dalje nezna" ???

Na osnovu cega ti ovo tvrdis???
Jel si procitala bar jednu naucnu knjigu od frojda??? Pusti ti onu knjigu Frojd sta zene zele na vasarima sto se prodaje
freud_woman.gif

i ostale narodne "umotvorine" i postapalice....
Nemas ti pojam o frojdu sto je i logicno nemas diplomu ni doktora ni psihologa niti si procitala jednu jedinu knjigu o frojdizmu....

Covek je jasno definisao sta zenama fali i sta zele - imaju komplex nedostatka penisa i frustraciju zbog podsvesnog misljenja da su kastrirane!
Zato se celog svog zivota od postojanja bore da budu muskarci i da nadomeste taj nedostatak penis a - hoce kratku kosu, hoce pantalone nece samo suknje, hoce sad i u politiku hoce ovo hoce ono, znaci kopiraju i dan danas muskarce i hoce da budu muskarac ali u zenskom telu NIJE LI TO JASNO DA JE TO PODSVESNO ZADOVOLJENJE OSUJECENOSTI ZBOG "KASTRACIJE" ???

Poslednja izmena od moderatora:
A ko je tebi rekao to?? Otkuda ti znas sta je sto "sve i svasta", i koja su to "kojekakva istrazivanja" i do kakvih je "zakljucaka frojd dosao" i kako to "i dalje nezna" ???

Na osnovu cega ti ovo tvrdis???
Jel si procitala bar jednu naucnu knjigu od frojda??? Pusti ti onu knjigu Frojd sta zene zele na vasarima sto se prodaje
freud_woman.gif

i ostale narodne "umotvorine" i postapalice....
Nemas ti pojam o frojdu sto je i logicno nemas diplomu ni doktora ni psihologa niti si procitala jednu jedinu knjigu o frojdizmu....

Covek je jasno definisao sta zenama fali i sta zele - imaju komplex nedostatka penisa i frustraciju zbog podsvesnog misljenja da su kastrirane!
Zato se celog svog zivota od postojanja bore da budu muskarci i da nadomeste taj nedostatak penis a - hoce kratku kosu, hoce pantalone nece samo suknje, hoce sad i u politiku hoce ovo hoce ono, znaci kopiraju i dan danas muskarce i hoce da budu muskarac ali u zenskom telu NIJE LI TO JASNO DA JE TO PODSVESNO ZADOVOLJENJE OSUJECENOSTI ZBOG "KASTRACIJE" ???

ah... :lol:
ma šta mi reče :lol:

Poslednja izmena od moderatora:

Back