Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 81.434
Opišite svaku sliku, šta ona predstavlja, da li vas na nešto asocira.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treba da diskutujemo sada da li lik guzi na motoru ili cacka telefon?
bez komentara, i sve što je u vezi tematike ovog pdf _atreba da diskutujemo sada da li lik guzi na motoru ili cacka telefon?
Pa kad spojiš fazu i nuli ili 2 faze
reko je bez komentara,samo slike!!Pa kad spojiš fazu i nuli ili 2 faze
Zato ptice stoje slobdno na visokonaponskim kablovima
E jbga ! Nisam obratio pažnju !reko je bez komentara,samo slike!!
opušteno,neljutim se samo povedi račun ubuduće! :* moramo poštovati pravila!!!E jbga ! Nisam obratio pažnju !
Primljeno k!znanju
@Manga Hilux obriši moje komentare nisam obračao pažnju na naslov
M"da , inače sam poznat da volim pravila i postavljanje u klupicuopušteno,neljutim se samo povedi račun ubuduće! :* moramo poštovati pravila!!!
kolilo um može različno tumačiti jednu istu sliku , to je poenta , jedan pogled više impresijaPostoje razlike između ove dve fotografije. Šta nam poručuju fotografije? Viber četovanje ili igranje nekih igrica znači da osoba koja sedi pozadi ne razgovara sa drugom, poznanikom, prijateljem koji vozi motor.
Ne razumem rečenicu napisanu na fotografiji, tako da ne mogu dalje da komentarišem obe fotografije.
može i priča što da ne , a i onako je bolje sa pričom, jer svi radimo na različitim lokacijamaDa li je sada ovo nova fotografija i nova priča o fotografiji?
ok je , pravilno si protumačimo naslovE jbga ! Nisam obratio pažnju !
Primljeno k!znanju
@Manga Hilux obriši moje komentare nisam obračao pažnju na naslov
tačno , ali , dali je strah kod ptice nestao spontano i prkosi strahu, pa se zmija začuđeno uplela u žicePtica beži od zmije, ali kada vidi da je zmija imala strujni udar, i da joj više ne predstavlja opasnos
imamo i članove ispod 18 godinašto ste mi izbrisali sliku wtf O.o
ništa apropo tebe , samo slikašto ste mi izbrisali sliku wtf O.o
kakve to ima veze? slika,iako jeste pomalo kontroverzna i krvava,je iz filma,dakle fiktivna,nije pravo ubistvo ili smrt i sličnoimamo i članove ispod 18 godina