Ja imam kontakt sa druge strane..
Znaci radim testove i razgovaram sa psihologom i osobom koja drzi kurseve za HR ljudima po beogradu i pozove me na privatni razgovor i kaze mi sledece:
Vi mozete da budete sve u firmi , analiticni , prilagodljivi, maksimalno popunjene onih 5 kuca (pet oblasti u vezi HR, znace onaj ko se bavi HR) ali da ni slucajno ne budem preduzetnik.
Ja pitam , ako mogu da budem organizator, mogu da budem koordinator, mogu da budem clan tima, itd...kako to da ne mogu da budem preduzetnik...
Ona kaze jednostavno:
Suvise ste obzirni prema ljudima.Ako zena koja ima dete u obdanistu radi kod vas i nema ko da podigne dete iz obdanista , sta cete uraditi.Ja kazem pusticu je.
Ona kaze eto vidite, trpi proces proizvodnje.Kraj.
Ja postavim pitanje pa zar mislite da ljudski odnosi nisu dinamicka igra u kojoj se i norme i zahtevi uskladjuju i pomeraju i menjaju.
Samo sto mi nije rekla da nas narod nema postovanja ako ga ne karas.
Ako se ponasas cvrsto ali sa postovanjem , bushice te na nacine hvatanja na izuzetke, na situacije u kojima ces ispasti necovek iako je svojom neodgovornoscu sam ucesnik proizvodnje to sebi napravio.
Sad , njen stav je ispravan, gledajuci iz perspektive mog rada u jednoj ustanovi gde sam bio sef odeljenja sa 30 ljudi i posredno sef jos 100 ljudi mahom zena sa osnovnom skolom (odrzavanje i kuhinja).Medjutim tamo nisam morao da bas uterujem strah da bi bez neke velike komunikacije vodio posao tiho.
To je moj cilj kao sefa, tiho da se posao radi i svi mirni.
Medjutim moj ko-sef ima drugaciju , mnogo cescu logiku...
On zeli da se stalno plase, stalno trce kod njega, mozda tu ima i seksualnih interesa sa obe strane, bez ucene , to je sigurno , ali taj dominantni zastrasujuci stav pomaze i olaksava.
Zatim tu su razne radne zloupotrebe van radnog vremena, ali interesantno da psiholoski neke od tih metoda sam morao i ja da primenim radi licnog zadovoljstva radnog osoblja...
Znaci nisam mogao da verujem da je nekome potrebno da ga ostavis duplu smenu , da ga iscedis do daske , znaci 20h rada , samo zato sto voli da kuka i da se samosazaljeva i da onda kad je pohvalis zbog takvog dugog rada, ona sija jos mesec dana....
Tako da je i patoloska strana potrebna da se zna ako hoces da imas mir u kuci, od patologije zastrasivanja, od patologije slihtanja (neko se oseca nesiguran i pravi mnogo stete ako mu ne date utisak da moze da vam se uslihta i da vam podnosi izvestaje sta se desava u firmi).Pri tome moram da napomenem da su te informacije prilicno subjektivne i ne treba ih uzimati ni ozbiljno ni neozbiljno , jer to je igra sa nizim ljudskim mentalitetima, sa obe strane.
-------------------------------------------------
Kod nas je stvarno u razdoru to zvanicno sta se zeli i sta se kaze da se zeli..
Mozda je zbog toga problem...
U isto vreme kad sam radio ove testove bio sam na razgovoru za posao u nekoliko firmi.
Zakljucci su bili razni , ali ne iznenadjujuci.
U jednoj sam ispao kao neko ko nema samopouzdanje, u drugoj kao neko ko nema organizatorske sposobnosti, u trecoj neko ko nije individualac, u cetvrtoj neko ko ne moze da bude clan tima...
Imam utisak da su utisci bili na osnovu izgleda i sirine mog osmeha...
Jeste , to kao presudno , onda je jasan stav zasto je glupo placati coveka kad moze bilo ko da okom izmeri osmeh i resi problem HR.