Psihoanaliza žena koje kažu "Muškarci (svi) su svinje "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bRu zLi

Poznat
Poruka
9.401
Evo jos jedne popularne teme !!!!!!

Koliko puta ste culi ovu recenicu???

Kako nikada da je izgovori neki muskarac??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :hahaha::hahaha:

A bar je ovu recenicu izgovorila jedanput svaka zena u svom zivotu (mada statisticka procena bi bila bar 148 puta u svom zivotu)

Sta to govori o njima po vam?

Jel su svi muskarci stvarno "svinje" ili tim zenama devojkama i devojcicama nesto fali???

A zasto uvek izaberu svinju???

Meda im je suvise gejevski, Lane im je kao brat, hoce svinju i to vepra dobrog...

A posle se zale......

A kako moze Homosapiens muskog pola da bude svinja?? (zaboravio sam naucni naziv svinje :mrgreen:)

Pre ce biti prasica uvek trazi vepra a ne svi su muskarci svinje???

ODGOVARAJTE NA OVU TEMU I NA OVA PITANJA A NE POSTAVLJAJTE DRUGA PITANJA JER CE SE TO RACUNATI KAO SPAM I TROL PA CE TE BITI KAZNJENI !!!!!!

ZNACI NE INTERESUJE ME " AKAKO MUSKARCI OVO KAKO ONO" VEC kako zene!!!!!!!!!!!!!!!

I ne kopirajte me vise sa otvaranjem tema, ako imate mozda i kreativnosti otvorite samo sa vasim fazonom i sa vasim pitanjima a ne da bezmozgovno prekopirate moju temu i promenite neke stvari pa posle smisao teme izgleda retardirano....

Znaci hajde da pricamo o psihickom zivotu tih zena koje to izgovaraju i da vidimo "koliko nisu pod libelu"
:hvala:

Ne znam ni jednu zenu koja je izgovorila ovo. Znam ovaj citat sa filma ili iz nekakvih casopisa koji nemaju veze sa realnim zivotom.
Stvarno nisam cula da zena to kaze uzivo, i ta sto bi rekla, verovatno je jako povredjena i ogorcena tog momenta dok izgovara to, i osecanja koja je izazvao jedan muskarac transferuje na komplet muski rod, jer je lakse da misli da su muskarci po prirodi takvi, i da ima sapatnike u nesreci..svi su takvi, i sta se tu moze.
Ista stvar sa muskarcima koji vicu kako su zene drrolje ili sponzoruse. Tako im lakse, izbacuju otrov iz sebe. Jasno kao dan. ALi tako nece izbaciti svu negativnost, nego ce cak postati jos gori..to nisu svesni verovatno

Ne znam ni jednu zenu koja je izgovorila ovo.

......rece zena....

israel-125year-old-man-laughing.jpg

http://1.***************/_G9MZYz8fxBA/TBfshEkfKdI/AAAAAAAAAOc/APzAqX29I1c/s1600/laughing_horse.jpg
0901px-laughing-l.jpg

laughing-pig.jpg

laughing-dog.jpg

Ne znam ni jednu zenu koja je izgovorila ovo. Znam ovaj citat sa filma ili iz nekakvih casopisa koji nemaju veze sa realnim zivotom.
Stvarno nisam cula da zena to kaze uzivo, i ta sto bi rekla, verovatno je jako povredjena i ogorcena tog momenta dok izgovara to, i osecanja koja je izazvao jedan muskarac transferuje na komplet muski rod, jer je lakse da misli da su muskarci po prirodi takvi, i da ima sapatnike u nesreci..svi su takvi, i sta se tu moze.
Ista stvar sa muskarcima koji vicu kako su zene drrolje ili sponzoruse. Tako im lakse, izbacuju otrov iz sebe. Jasno kao dan. ALi tako nece izbaciti svu negativnost, nego ce cak postati jos gori..to nisu svesni verovatno

CITAJTE UVODNI POST MALO BOLJE
:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

ODGOVARAJTE NA OVU TEMU I NA OVA PITANJA A NE POSTAVLJAJTE DRUGA PITANJA JER CE SE TO RACUNATI KAO SPAM I TROL PA CE TE BITI KAZNJENI !!!!!!

ZNACI NE INTERESUJE ME " AKAKO MUSKARCI OVO KAKO ONO" VEC kako zene!!!!!!!!!!!!!!!

I ne kopirajte me vise sa otvaranjem tema, ako imate mozda i kreativnosti otvorite samo sa vasim fazonom i sa vasim pitanjima a ne da bezmozgovno prekopirate moju temu i promenite neke stvari pa posle smisao teme izgleda retardirano....

Znaci hajde da pricamo o psihickom zivotu tih zena koje to izgovaraju i da vidimo "koliko nisu pod libelu"

Bru zLi, cenim tvoj doprinos Psihologiji ... ali ova tema ima izvesne slabosti.
Pod 1, 2, 3:
A bar je ovu recenicu izgovorila jedanput svaka zena u svom zivotu (mada statisticka procena bi bila bar 148 puta u svom zivotu)

Ti znaš da je generalizacija majka Mara svih zabluda. Osim toga, da bi izneo ovakvu tvrdnju, trebalo bi da poznaješ SVE žene, i da dokumentuješ da su ovo rekle barem jednom (ili svih 148 puta) u životu. :lol:
Istom logikom mogla bih otvoriti temu koja bi se zvala "Zašto svi muškarci (barem jednom u životu) kažu da su žene qrve" ... ili, ako ćemo životinjski pandan - zmije, kučke i krave.
Ja, npr, nikada nisam rekla za nekog muškarca da je svinja. Na stranu činjenica što mi je svinja simpatična živuljka, i što sam možda i bila u iskušenju da nekom muškarcu tepam rečima "ti si moje prasence" ali to nisam učinila, jer sam slutila da im se takva vrsta tepanja ne bi dopala zbog predrasuda. Zato su, umesto "prasence", bili kuce i mace,

Mogao si da se nadovežeš i na onu temu šta žene žele.

Lock.

p.s. Ljudi kažu svašta u besu. Određeni životni stavovi pokupe se iz najbližeg okruženja, papagajski se ponavljaju i kod najtvrdoglavijih magaraca i magarica važe kao životni moto celog života

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back