PSIHO TEST PRE GLASANJA!

Da li ste za psiho test pre glasanja?

• A jel ima prepisivanja?

• Samo ako imam sat vremena za razmišljanje po postavljenom pitanju

• Samo ako je anonimno!

• Tačni odgovori su pod C

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Iron Lord

Niste se valjda uplašili da je stvarno?
Šta mislite o ideji da se utvrdi psihička sposobnost rasudjivanja
pre prskanja i zaokruživanja?

Potpisujem, ako postoji neki modus da se to realizuje i izvrši validna procena. Mislim da bi trebalo i korigovati godine od kojih počinje i sa kojima završava glasačko pravo, upravo iz tih razloga.

Mnogo mi je važnije da se političari na odgovornim funkcijama pregledaju, al' realno, te utvrdi kompletna slika psiho-fizičke sposobnosti za dužnost koju obavljaju.

a sto samo za njih... zasto npr. ne i ovde na forumu... je' bi smeo da se podvrgnesh tom testu? :lol:

a sto samo za njih... zasto npr. ne i ovde na forumu... je' bi smeo da se podvrgnesh tom testu? :lol:

Šalu na stranu, Šon, svi bi trebalo da se podvrgnu nekoj vrsti testa pre nego bilo šta počnu da rade.

Ja sam imala neku vrstu testiranja prilikom prijema u vojnu službu, nešto kao podobnost za obavljanje pojedinih funkcija. Tako isto, dobro bi bilo periodično proveriti prosvetni kadar, medicinare itd., jer struka je ono šta znaš i to primenjuješ u praksi, a pitanje je koliko si sposoban da to radiš na pravi način. Eto, to ja mislim.

Što se tiče foruma, tu ne brigaj, ima katanac! Pozz.:wink:

Šalu na stranu, Šon, svi bi trebalo da se podvrgnu nekoj vrsti testa pre nego bilo šta počnu da rade.

Ja sam imala neku vrstu testiranja prilikom prijema u vojnu službu, nešto kao podobnost za obavljanje pojedinih funkcija. Tako isto, dobro bi bilo periodično proveriti prosvetni kadar, medicinare itd., jer struka je ono šta znaš i to primenjuješ u praksi, a pitanje je koliko si sposoban da to radiš na pravi način. Eto, to ja mislim.

или је у питању правописна грешка:roll::lol:

Мислим да би било сврсисходније, а и јефитије, тестирати кандидате за место Председника државе и
Премијера, као и министре, гувернере банака итд. барем првих 100 функција у држави...него тестирати
целокупно гласачко тело...;)

Hi;):heart::p:lol: tacy,

Aristoteles je još u njegovoj Politika smatrao da svaki punoljetni gradjanin treba da napravi ugovor sa državom u kojoj živi da se medjusobno respektuju, priznaju odn. ne štete.

A ovako dok je dovoljno redovnih kupaca političke magle bit će i prodavaoca,- političara.:|;)

p.s.

Ti kriterijumi zaposljavanja koje si ti napomenula važe samo za visoke mangere koji imaju neposrednu odgovornost u nemaloj mjeri.
Svi ostali "normalni" zaposleni podliježu kontroli odn. pristankom socijalnog partnera (radnički sindikat?). To je u EU zakon.:-|

OK. Znaš kako je, moraš biti spreman...

Vojska je posebna, znaš onaj fazon (moraš biti sposoban da odradiš situaciju):

Umrla vojniku majka. Kapetan sve postroji, pa drekne komandu:

,,Svi koji imaju majku...istupi! A di si ti poš'o Petroviću?,,:cry:
Црни хумор...нека , и треба што више жена да буде у војној служби, ето и мене ускоро.:mrgreen:

Back