Psihijatar i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme Werdx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Werdx

Početnik
Poruka
4
Zanima me da li je moguce od psihijatra dobiti blaze opioide(tramadol)

Radi se o povredi u kojoj je zivot bio u grozen.Tokom 15 godina(koliko je proslo od nesrece)bolovi su i dalje prisutni.
I za to vreme sam popio milion tableta i doktori su mi odredjivali milion terapija.Jedino nisam kod psihijatra bio.

diklofenak
ibuprofen
naproxen
indometacin
piroxikam
alprazolam
diazepam
lorazepam
gabapentin
zoloft
seroxat
prozac
cipralex
tegretol
probotanic biljni sirup

I mnogo drugih lekova kojima imena ne mogu da se setim.(antidepresivi i antiepileptici)I sve je bilo bezuspesno.

To je dovelo do sledeceg stanja :

Aneksioznost,bol u glavi,sindrom nemirnih nogu,napadi panike,zatvorenost i milion drugih cudesa koja ne mogu ni da nabrojim + bolovi od udesa.

Moje pitanje je jednostavno

Da li psihijatar moze na osnovu toga da prepise blaze opioide?Molim vas da odgovore i savete sto se tice drugih tableta izbegavate jer sam ih verovatno vec pio.(15 godina vec pijem kojekakve lekove prepisane od strane specijalista kako privatnih tako i drzavnih)

Nadam se da ce od ovoliko ljudi na forumu,neko da odgovori.

Pozdrav

Naravno da psihijatar može da ti prepiše lekove, ali ukoliko on proceni da treba da ih koristiš. Ne može ti niko sa foruma baš puno pomoći, jer nismo upućeni u tvoj slučaj. Idi kod lekara opšte prakse, traži uput za psihijatra. Psihijatar će ti prvo verovatno probati prići sa neke druge strane, neće sigurno odmah početi da te kljuka sa opoidima.

Back