samo ljudi roboti (oni čije su reakcije automatske) ne mogu da se suzdrže od reakcije..jedno je automatska reakcija drugo promišljenasamo roboti ne reaguju na spoljne impulse.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
samo ljudi roboti (oni čije su reakcije automatske) ne mogu da se suzdrže od reakcije..jedno je automatska reakcija drugo promišljenasamo roboti ne reaguju na spoljne impulse.
Дискутабилно је ко је ту нестабилан, онај што добија неконтролисане нападе беса или онај који му после неколико пута одговори. То у вези интернета, у реалности би пало усеравање од батина за агресију, мада је непшисано правило да је интернет беснило као мали мишић у реалности.Povremeno sam psihički nestabilna, ako uzmemo u obzir reagovanje na uvrede. Ne znam koliko psihički treba da budeš stabilan, da sasvim mirno primiš i najgore uvrede a da bar nekom rečenicom ne reaguješ. Srećom pa se brzo stabilizujem i prebacim na lagano rešavanje osobe .
E i ono kad kao žene nešto kenjaju kao stabilan muškarac.
????? ?????
Kako je stabilan?
Šta to uopšte znači?
Ukopan u zemlju do kolena?
Zakucan za neki zid?
Vezan za banderu?
Stabilan fiksiran.
Možda je samo glup i sporo razmišlja pa onda ima spora reagovanja.
Možda se drogira pa mu svejedno.
Beži
Ne moze, zato sto ego kljuca, ko bokser kad te udara u stomak, i trazi osvetu |;>POpet, i to je ljudska reakcija...ne moze covek ostati imun na konstantno vredjanje ma koliko bio psihicki stabilan
pa dobrostabilan znaci vise stvari
ne znaci da je najlepsi najbogatiji nainainai
nego da je situiran razumno
da je zreo
da nije neizivljen
da zna sta hoce
i da je sa njim izvesno sutra
to ti je i sa zenama
ja ne mogu da budem sa zenom koja nije stabilna
jer ne mogu da se zaiebavam sa dramama
ne karikirajpa dobro
znači živi sa roditeljima
kako zreo,kao neko voće,truljenje u najavi
opet truljenje odumiranje
i magarac zna šta hoće
ništa nije izvesno,Bogom dato
Taj idealni muškarac je neki čiča na samrti kojeg žena može da jaši kako hoće.
Vratio se sa trčanja pijem kafu pa ću da vežbam.Probudio žrtvu.
opet se piše kao nešto što je dostiglo svoj zenit i sad će da kopni i propada a čita kao nešto fiksirano zakucano uzemljeno ukopano.ne karikiraj
zreo se pise smiren a cita stabilan
pa to je snagaopet se piše kao nešto što je dostiglo svoj zenit i sad će da kopni i propada a čita kao nešto fiksirano zakucano uzemljeno ukopano.
Gde je u tome svemu životna snaga koja daje lak korak.
koje su lake i možeš da ih dobiješ.pa to je snaga
snaga je kad si snazan al biras bitke
pa to je zrelostkoje su lake i možeš da ih dobiješ.
Mmm ne.Mislim.Kako god.Meni lično to ne deluje privlačno u smislu da bih onda sebe smatrao uspešnim.
Užas.To znači da sam možda zreo.I da ću sad da iztrulim.pa to je zrelost
kad kazes meni licno
kad napravis jasnu distinkciju izmedju tvojih izbora i svega ostalog
gospodine lupateUžas.To znači da sam možda zreo.I da ću sad da iztrulim.
Ne, ne,to nije zrelost nego tolerancija.
Momenat.
Tolerancija je obrnuto proporcijalna sa slabošću.
Znači, ne.
To bi onda ustvari značilo da mi je svejedno.
Mmm,da.
\pazi, svako, ali svako pukne u odredjenoj situaciji.samo ljudi roboti (oni čije su reakcije automatske) ne mogu da se suzdrže od reakcije..jedno je automatska reakcija drugo promišljena
Ulična filozofija VS Kant.gospodine lupate
tolerancija nuznost propisana vestinama komunikacije
i kada iskuliras ti komuniciras