- Poruka
- 529
ovo kao neka nova moda da forumasi se prave da znaju o dusi, mentalnim nekim operacijama i tako to?
ja vise naam volje ni da se rugam budalama pojedinim.
ja vise naam volje ni da se rugam budalama pojedinim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Btw, ko je u ovoj zemlji ostao normalan, taj nije normalan. Zaključak: nenormalni su normalni a ne obrnuto.![]()

То је оно: "да сам нормалан, полудео бих"...[/QUOTE
Zato, blago nenormalnima! Među koje, na svu sreću, spadam i ja.]

Pa i nisam. Mrzi me da razmisljam... samo se zahebavam.Mislim da nisi dovoljno dobro razmislio kada si otvarao ovakvu temu,
Ispadose svi psayho.![]()

Ma ne ljudi hajde malo ozbiljnosti. Ako se neko jednom pokaze i dokaze sa tim nekim aj necu da kazem shizofrenicnim ispadima al nekim ispadima, koliko je za verovati da se takvi ispadi nece cesto dogadjati i koliko je za verovati da ti ispadi nece biti usmereni protiv "voljene" osobe? Koliko to moze da narusi ili ugrozi vezu?
Lupate gluposti. Ali niste vi krivi,samo niste edukovani.

Toliko ko ti nikako.![]()
Moze da bude genije, a sa njima ide neverovatno tezak karakterni sklop lichnosti. Mene recimo takvi ljudi vrlo privlache...
Sa druge strane neko voli i odgovaraju mu umetnichki tipovi ljudi koji takodje odskachu od onoga shto se objetivno u narodu naziva normalnost.
Ako se partner jednom pokaze kao skot prema tebi, mozda mu treba pruziti jos jednu sansu, ali, ako se to ponovi, od takvog partnera treba pobjeci sto dalje, jer ce ti samo zagorcati zivot............znaci, sut u dupence..........steta sto sam ja dala jos jednu, pa jos jednu sansu, a nista se nije promijenilo, umobolnik ostaje umobolnik....................

Jel ti to o Draganu?![]()