- Poruka
- 6.984
Jel ti to o Draganu?![]()
precutacu i ako se radi o meni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ti to o Draganu?![]()
Ал кад год видим ову тему... Зоро, 'бем те у реч "псајхо"... идеш психо или сајко, какав "псајхо"...
neuracunljivost je kad covek usled dusevne bolesti, zaostalog dusevnog razvoja, privremene dusevne poremecenosti ili druge teze dusevne poremecenosti nije u stanju da shvati znacaj svog dela ili upravlja svojim postupcima
to je pravna kategorija
molim lepo
sad sledeci moze da objasni sta je to psihic
to sto "imas na papiru" je vjerojatno...diploma
mada, to jest neka vrsta potvrde da je covjek...udaren...![]()
Pojam normalnosti je vrlo relativan. Gledano objektivno 90% ljudi u velikim gradovima pate od nekog blazeg oblika neuroze. I to je se smatra normalnim, jer je prosto globalizacija nametnula takav tempo...koje ljudska psiha ne moze da izdrzi.
Ja lichno, ne smatram da je osoba koja se razlikuje od okoline obavezno neurachunljiva. Moze da bude genije, a sa njima ide neverovatno tezak karakterni sklop lichnosti. Mene recimo takvi ljudi vrlo privlache...
Sa druge strane neko voli i odgovaraju mu umetnichki tipovi ljudi koji takodje odskachu od onoga shto se objetivno u narodu naziva normalnost.
Mislim da nisi dovoljno dobro razmislio kada si otvarao ovakvu temu, jer psihichki neurachunljivi ljudi u pravom smislu te rechi, nisu osobe koje se chesto srecu, i mislim da ih karakterishe mnogo teza devijacija od histerije (karakteristichna za zene), ljutitih ispada...itd...
Sve u svemu, svaka krpa nadje svoju zakrpu...
neuracunljivost je kad covek usled dusevne bolesti, zaostalog dusevnog razvoja, privremene dusevne poremecenosti ili druge teze dusevne poremecenosti nije u stanju da shvati znacaj svog dela ili upravlja svojim postupcima
to je pravna kategorija
molim lepo
sad sledeci moze da objasni sta je to psihic
Potpuno se slažem sa gore napisanim.
S obzirom da je bilo nekih negativnih komentara na gore napisano, smatram da nisu na mestu, jer ova tema nije namenjena isključivo stručnjacima, kao što su psihijatri, psiholozi, psihoanalitičari,..., već i ostalima.
Ukoliko ima stručnih komentara, i više nego korisno ih je čuti, uz uslov da zaista potiču od stručnog lica.
vau liv, to je bilo baš zrelo..
kad bi bio intenziviran... shta bi bilo... shta bi bilo da je bilo... shta bi bilo kad bi bilo... i shta znachi ta rech u ovom sluchaju...![]()