PS5 ili PS4 za dinosauruse koji se prebacuju sa PS2

Losferan

Primećen član
Poruka
754
Pozdrav, igram igrice na PS2 već skoro 15 godina, uglavnom PES protiv prijatelja i još ponekad skinem neku drugu igricu i prekucam je Moje omiljene igrice su God of War, BLACK, Shadow of Colossus, mada sam prekucao dosta igrica.

Razmišljam da pređem na PS4 ili PS5, tražio sam po netu šta je sve potrebno za taj poduhvat ali ne mogu da nađem detaljno objašnjeno.
Zanima me sledeće, ako kupim PS4 slim da li mogu da prebacujem igrice sa kompa na njega pa da igram, ili to mora biti isključivo preko neta skidanje igrica?
E sad ako je isključivo preko neta da li moram da imam onaj njihov servis PSN koji se dodatno plaća ili je dovoljan običan net? Da li je taj PSN samo za multiplejer preko neta (koji me ne zanima, ja bih igrao kao na PS2).
Koja je razlika u ceni igrica između onih na blureju i onih koje se skidaju preko neta, da li moram biti non stop prijavljen na net da bih igrao igrice ako imam PS4 Slim?
Za PS4 Pro znam da može da čita diskove sa svojim čitačem tj mogu da kupim polovne igrice pošto nema šanse da izdvojim 60 eura za novu igricu.
Da li ima neka opcija za PS4 Slim da se igraju polovne igre (za male pare)?
Kakvi sve servisi postoje za PS4 i koji su meni neophodni za moje potrebe?

Dakle igrao bih prekucavanje igrica kao na PS2, internet i multiplejer online me ne zanimaju.

PS4 Slim mogu nabaviti za 250 eura nov, s obzirom da sam PS2 platio 200 eura nov uzimajući u obzir inflaciju cena je odlična.
 
Imam i ja ps2, ima dobrih igrica ali grafika je loša u većini. Možda najbolje đailbrejkovan ps4 i 4 tera bajta eksternog diska punog igrica.
Isplatice ti se uzeti ps5 kad izadje,al sacekaj malo da se "izduvaju cene" kod nas.Ima podrsku za ps4 igrice (Backwards compatibility) i duze ce ti sveukupno trajati.Kada kupujes igrice za pc ili konozolu nebitno,uvek gledaj na ovom sajtu www.allkeyshop.com proces jeftinije nego da kupujes direktno.Samo obrati paznju gde pise (ACCOUNT) to znaci da je igrica na zasebnom nalogu,i moras se cimati da se ulogujes/izlogujes na drugi nalog.Uglavnom su ti nalozi ukradeni,ili su cardovani pa im je zato cena takva.
 
Poslednja izmena:

Back
Top