Stratosphere8
Zainteresovan član
- Poruka
- 189
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
četvorka može da se čipuje??Ako je cipovan mozes, ako nije nema sanse.
a sta kad skinem igricu sa sajta? Samo je narezem na cd?
četvorka može da se čipuje??
mada greota bre svakako, ne možeš onda ništa onlajn da igraš
moze i 4-ka ali novije igrice nece raditiPS3 moze 100% ali za PS4 nisam siguran.
ovo nije tacno. pa ja sam pre bio kupio cipovan xbox360 a drug ps3 cipovan i sad ps4 cipovan imo je preko 200 igrica ko bi za to dao pareMada je i sada i problem to raditi jer vecina igara zahteva internet konekciju.
Bolje je ostaviti PS u fabrickom stanju i kupiti igru, potreba za cipovanjem je prestala jos kod PS2.
moze i 4-ka ali novije igrice nece raditi
ovo nije tacno. pa ja sam pre bio kupio cipovan xbox360 a drug ps3 cipovan i sad ps4 cipovan imo je preko 200 igrica ko bi za to dao pare
vidi ja njega razumem a isto bi i ja uradio da sam bio na njegovom mestu. jer mogo je da bira da kupi fabricku i da igra nekoliko originala i kad mu to dosadi moro bi da kupuje a on stvarno igra mnogo igrica i njemu se to ne isplati. ja recimo u zivotu nisam dao pare za ijednu original igru.Licno ne vidim potrebu za cipovanjem konzole, mislim da se vise ne dobija kao ranije.
vidi ja njega razumem a isto bi i ja uradio da sam bio na njegovom mestu. jer mogo je da bira da kupi fabricku i da igra nekoliko originala i kad mu to dosadi moro bi da kupuje a on stvarno igra mnogo igrica i njemu se to ne isplati. ja recimo u zivotu nisam dao pare za ijednu original igru.
ja ti opet ponavljam ako neko igra tolko igrica njemu se to nikako ne isplati. igra samo offline sta ce njemu originaliNisam dao ni ja ali to ne znaci da necu.
Sada su zastite od hakera bolje i igre vise nisu na CD-u vec koriste DVD koji se moze nabaviti kao pirat i Blu-ray koji je vec skuplja opcija.