PS4

a sta kad skinem igricu sa sajta? Samo je narezem na cd?

Ne na CD, to je prevazidjeno.
Pogledaj malo bolje kakva ti je konzola.

četvorka može da se čipuje??
mada greota bre svakako, ne možeš onda ništa onlajn da igraš

PS3 moze 100% ali za PS4 nisam siguran.
Mada je i sada i problem to raditi jer vecina igara zahteva internet konekciju.
Bolje je ostaviti PS u fabrickom stanju i kupiti igru, potreba za cipovanjem je prestala jos kod PS2.

Vecina ljudi ne igra toliko veliki broj igara a besplatni naslovi koji se javljaju mogu da iznenade.
Sony vodi najvise racuna o malim izdavacima sto im se isplati na duge staze.

Tekken 7 je prvi koji se mogao igrati van PS platforme.

PS3 moze 100% ali za PS4 nisam siguran.
moze i 4-ka ali novije igrice nece raditi

Mada je i sada i problem to raditi jer vecina igara zahteva internet konekciju.
Bolje je ostaviti PS u fabrickom stanju i kupiti igru, potreba za cipovanjem je prestala jos kod PS2.
ovo nije tacno. pa ja sam pre bio kupio cipovan xbox360 a drug ps3 cipovan i sad ps4 cipovan imo je preko 200 igrica ko bi za to dao pare

meni se za ps4 čine kao sasvim dovoljni pretplata za ps+ i za ps now, na mesečnom nivou oko 10 dolara zajedno
ps+ svakog meseca dve free igrice za download
ps now na stotine igrica koje su free to play
i kupiš 2-3 igrice koje voliš, a koje se tu nikad neće pojaviti i to je to

Licno ne vidim potrebu za cipovanjem konzole, mislim da se vise ne dobija kao ranije.
vidi ja njega razumem a isto bi i ja uradio da sam bio na njegovom mestu. jer mogo je da bira da kupi fabricku i da igra nekoliko originala i kad mu to dosadi moro bi da kupuje a on stvarno igra mnogo igrica i njemu se to ne isplati. ja recimo u zivotu nisam dao pare za ijednu original igru.

vidi ja njega razumem a isto bi i ja uradio da sam bio na njegovom mestu. jer mogo je da bira da kupi fabricku i da igra nekoliko originala i kad mu to dosadi moro bi da kupuje a on stvarno igra mnogo igrica i njemu se to ne isplati. ja recimo u zivotu nisam dao pare za ijednu original igru.

Nisam dao ni ja ali to ne znaci da necu.
Sada su zastite od hakera bolje i igre vise nisu na CD-u vec koriste DVD koji se moze nabaviti kao pirat i Blu-ray koji je vec skuplja opcija.

Nisam dao ni ja ali to ne znaci da necu.
Sada su zastite od hakera bolje i igre vise nisu na CD-u vec koriste DVD koji se moze nabaviti kao pirat i Blu-ray koji je vec skuplja opcija.
ja ti opet ponavljam ako neko igra tolko igrica njemu se to nikako ne isplati. igra samo offline sta ce njemu originali

Back