Prvu ženu koja je koristila kapsulu za samoubistvo morali da zadave na smrt jer se kapsula pokvarila

Sensei

Master
Moderator
Poruka
81.935
1730743771839.png

Prvu žena koja je koristila kapsulu za samoubistvo morali da zadave na smrt jer se kapsula pokvarila.

Tako kaže jedan naslov. Da li ste čuli za ovo?

Poslednja izmena:
Predsednik Sarkovog operatera The Last Resort, dr Florijan Vilet, ostaje u pritvoru nakon što je uhapšen zajedno sa još nekoliko ljudi u blizini. Vilet je bio jedini prisutan kada je žena umrla.

Pronalazač Sarco-a, Philip Nitschke, pratio je proces video pozivom, ali nije mogao da ga uhvati zbog tehničkih poteškoća.

64-godišnja američka majka dvoje dece, čije ime nije poznato, umrla je u kapsuli usred šume u blizini kolibe u Merishauzenu, u Švajcarskoj, 23. septembra.

Kapsula, koja pre toga nikada nije korišćena, omogućava osobi unutar uređaja da pritisne dugme koje ubrizgava gas azota u zapečaćenu komoru.

Osoba unutra bi tada trebalo da zaspi pre nego što umre od gušenja.

Vilet ostaje u policijskom pritvoru u Švajcarskoj skoro pet nedelja nakon incidenta. On je bio jedina osoba koja je bila prisutna kada je žena umrla, opisujući njenu smrt kao „mirnu, brzu i dostojanstvenu“.

Glavni švajcarski tužilac Peter Sticher smatra da je smrt možda došla sasvim drugačije, što izaziva sumnju da je žena možda zadavljena u slučaju „namernog ubistva“, piše holandski list de Volkskrant.

List navodi da je kapsula otvarana i zatvarana nekoliko puta pre nego što je žena pritisnula dugme koje pokreće proceduru, kako bi testirala njeno zatvaranje.

Lekar sudske medicine prisutan na licu mesta rekao je sudu da je žena, između ostalog, imala i teške povrede vrata.

Prema vestima, čulo se da je predsednik kompanije, koji je stajao pored žene tokom celog događaja, rekao dizajneru kapsule preko video poziva: „Još je živa, Filipe“.

Komentari su se pojavili šest i po minuta nakon što je korisnik pritisnuo dugme da okonča svoj život.

Rečeno je da je predsednika zbunio zvuk alarma - za koji se smatra da je to monitor otkucaja srca. Sud je čuo kako je nastavio da se naginje nad kapsulom Sarco da bi zavirio unutra, pre nego što alarm prestane.

1730744346817.png

Ma važi, pitaj katoličke popove
Sto bih njih pitao sto su oni merodavniji?
zato sto vide refleksne radnje, uzmi kokosku pa preseci joj glavu , ima da skace jos 4 minuta po dvoristu....telo , tako joj napravljen algoritam, a glava posto joj tu malo krvi i malo refleksnog...ima da zatvori kapke za minut...
A telo leti i skace 4 minuta...po dvoristu ,

Sto bih njih pitao sto su oni merodavniji?
zato sto vide refleksne radnje, uzmi kokosku pa preseci joj glavu , ima da skace jos 4 minuta po dvoristu....telo , tako joj napravljen algoritam, a glava posto joj tu malo krvi i malo refleksnog...ima da zatvori kapke za minut...
A telo leti i skace 4 minuta...po dvoristu ,
Nije 4 minuta nego pola
To već lično znam

Ja sam hteo da učinim babi da ima manje posla kad sam bio mali pa pošto sam video šta rade ja uzeo sekirĉe i izabrao debelu koku

Tek je trebalo da krenem u školu

Back