Првобитна Русија - играна реконструкција ране словенске историје

Антидепресивац

Početnik
Banovan
Poruka
22
Епски филм о словенским племенима из 6. века која су се храбро и одлучно супротставила ромејском глобализму.

Првобитна Русија (са српским титловима) 1. део

Пошто су се неки жалили да не види титлове на јутубу, следи упутство.
Треба притиснути у доњем десном углу дугме: cc
Тако да дугме добије црвену боју.
Тада је јутјуб титл укључен.

titlovi_jutub-1.jpg
 
Komunistički film napravljen u komunističkom SSSRu koji slavi komunističko društveno uredjenje, odnosno slavi jednakost u siromaštvu. :evil: Uz to podržava se i komunistički militaristički koncept po kome je za naciju važno samo da ima jaku vojsku, zato je u komunističkom SSSRu od svih civilizacijskih tekovina samo vojska valjala. Ovakvim patetičnim filmovima kod obicnih Rusa se stvarao PROPAGANDNI EFEKAT da je komunističko uredjenje OBNOVA rodovskog pra-društva starih Rusa.
:evil:
 
комунизам је био друштвено уређење потпуно подређено држави, а држава је поседовала џиновски бирократски апарат који уређује буквално све аспекте живота, од забаве до производње четкица за зубе. Док код племенских савеза древних Руса постоји само минимална држава у циљу одбране.
 
Poslednja izmena od moderatora:
Zato se u komunjarskom filmu koji reklamiras place nad cinjenicom da ruski Sloveni imaju minimalnu drzavu sto ih cini podloznim napadama. Gledaoci treba da "shvate" da samo maksimalna drzava tipa SSSR moze da im pruzi kolektivnu bezbednost i da je SSSR korigovala nedostatke plemenskog uredjenja. Ide se na patetiku i jeftine emocije u izgradnji sovjetskog kvazi-patriotizma.
 
Зашто је то смешно?

Pa zato što baš i nije odgovorajući izraz za Rimljane to vreme, taj izraz pripada današnjem dobu kad je globalizacija u vidu multinacionalnih kompanija i državnih monopolista !

Još samo da si napisao da su Rimljani kršili ljudska prava Rusa !:D
 
На предлог његове мајке Олге да прими хришћанство, Свјатослав је одговорио:
"Ако то урадим моји људи ће се ругати са мном."

Несторова Хроника из 12. века
http://litopys.narod.ru/pvlyar/yar.htm

Так і Ольга часто говорила:
«Я, сину, пізнала Бога і радуюся,
А коли і ти пізнаєш Бога, то почнеш радуватися».

Він же не приймав того, кажучи:
«Як я можу один іншу віру прийняти?
Таж дружина моя з цього буде сміятись».
 
Pa zato što baš i nije odgovorajući izraz za Rimljane to vreme, taj izraz pripada današnjem dobu kad je globalizacija u vidu multinacionalnih kompanija i državnih monopolista !
Šta označava pojam "globalizacija", a šta su Rimljani, tj. Romeji činili? U čemu je tačno razlika? :ceka:
 
Stigao sam do pola dobra ideja ali vrlo jeftino mogu to Rusi još mnogo bolje ali lepo da se neko setio od tolikih Grčkih , Rimskih i td. da napravi nešto o Slovenima.

Pošto smo većinski narod Evrope oko 39% a građani smo drugog reda hvala što su se bar Rusi setili da naprave film o Slovenima a i o sebi.
 

Back
Top