SDG (Soli Deo Gloria)
Veoma poznat
- Poruka
- 10.049
Ali zašto bi iko od vas koji čita ove reči izgubio večni život i vaskrsao u drugom vaskrsenju?
?
?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
knjiga otkrivenja se ne tumaci bukvalisticki kao i knjiga postanja..u pitanju su simboli kao i ta cifra od hiljadu...vaskrsenje ce bite sveopste...jedinstven dogadjaj....nema prvog i drugog....
“А када дође Син Човечији у слави својој и сви свети анђели са њим, тада ће сести на престо славе своје и сабраће се пред њим сви народи. И разлучиће их између себе као пастир што разлучује овце од јаради
И изићи ће они који су чинили добро у васкрсење живота, а они који су чинили зло у васкрсење суда”
“Ево вам казујем тајну: нећемо сви помрети, а сви ћемо се променити. Уједанпут, у трену ока, при последњој труби, јер ће затрубити и мртви ће васкрснути нераспадљиви, и ми ћемо се променити
Izvućiće tebe Bili iz ilovače.Po Bibliji niko nece u raj, niti u pakao pre Strasnog suda. Tek dolaskom strasnog sudije, tj. Isusa svi mrtvi ce biti vaskrsnuti i svakom ce biti sudjeno. U ovo ja, naravno, ne verujem. Jednom dva metra duboko u ilovaci i tu je kraj svega.
Dal je to baš bilo sa Bogom, može da polemišemo. Ali verovatno je bilo božanstveno.Nema.
Ali ima nas koji smo imali iskustva sa Bogom i imamo ih...
Pa, naguzi se.Како да и ја то видим и осетим?
A knjiga Otkrivenja se tumaci bukvalno i simbolicki.
Dakle nikako samo simbolicki.
Neki dogadjaji su napisani da ih shvatimo unapred a neki tek kafa se dese da znamo da je to to...
Knjiga postanje se razume bukvalno jer ne postoji nikakav razlog za to.
Sam Bog ju tumaci bukvalno i Isus takodje.
A ti napiši na majici - negiram IslamDobro a sta ako nije decimalno?
Kako onda napisati?
Sta ako je broj stavrno bukvalan?
Do nedavno nisam smeo da obucem zelenu majicu na primer.
Odma srbi koji su me znali pocnu da se ljute.
Ali ja nikako nisam obozavaoc Islama.
Ali ako obucem zelenu majicu za njih jesam?
Neki povezuju ovo neki ono a u stavrnosti cesto nema veze sa vezom.
Niejdan od njih nije negirao islam kao ja i to na forumima.
Oni samo sa time sto ne neose zeleno?
Zaista, zaista...I gle, zavesa crkvena razdre se nadvoje od gornjeg kraja do donjeg; i zemlja se potrese, i kamenje se raspade; 52 I grobovi se otvoriše, i ustaše mnoga tela svetih koji su pomrli; 53 I izašavši iz grobova, po vaskrsenju Njegovom, uđoše u sveti grad i pokazaše se mnogima.
E ebeš taki život. Gde sa se i rađao.Potpuno je jasno napisano u Božjoj reči...
Bog nas izveštava da postoje dva vaskrsenja!
Vaskrsenje života i vaskrsenje suda!
=
Vaskrsenje života = pri Hristovom drugom dolasku
Vaskrsenje suda = nakon hiljadu godina (od Hristovog drugog dolaska)
Ne seri bre ti. Meni je dosta i ovoliko.Život (i to večni) za badava!
Koliko od vas ateista bi menjali sve što imate da možete da živite 10-20-30 godina duže?
A šta biste dali da možete da živite još 50-100 godina u savršenim uslovima?
???
Kiliko bre ti godina imaš?STVORITELJ neba (svemira) i zemlje Vam nudi ŽIVOT ZA BADAVA...
i to bez ograničenja koja imate na ovoj zemlji!
(ali naravno bez zla... jer ga neće više biti)
Je li bre. U kom si ti dilu sa Bogom. Kakvog ti imaš interesa da me ubediš da verujem u njega, da mu verujem i da mu se klanjam?Ako je Bog ljubav zašto će onda mnogi ljudi vaskrnuti u drugom vaskrsenju?
zar mnogi neće biti vaskrsnuti u drugom vaskrsenju samo zato što su odbacili jedinu šansu da stanu pred Svetog Boga...
odbacili su Isusa Hrista i Njegovu pravdu!
Bog je platio svu našu kaznu, ali mnogi grešnici neće da prihvate jedini način na koji mogu da stanu pred Svetoga Boga!
Kako da nas natera da prihvatimo Njegovu ljubav?
?
Ma ko mu reko da hoću da živim? To on na svoju ruku. U al je pametan.mi svi biramo...
ili da budemo zahvalni Bogu na ovom životu (daru života) i večnom životu (kojeg nismo nikako zaslužili)
ili možemo da izaberemo nezahvalnost prema ovoj velikoj ljubavi...
i zato možemo sasvim slobodno da odbacimo Njegovu ljubav...
...
Zato što mi se tako oće. Što si dosadan? I volim kad me muče.Ali zašto bi iko od vas koji čita ove reči izgubio večni život i vaskrsao u drugom vaskrsenju?
kad su stvoreni sunce mesec i zvezde?
Fala na brizi. Drag si ti meni dečko. Ali ja volim da se prepucavam.muzjace opushti se jado,ubice te toliki gnev
Fala na brizi. Drag si ti meni dečko. Ali ja volim da se prepucavam.
A nisam gnevan
Ali ne smem da te mazim prestaćeš sa prepucavanjem.
Možda te Bog preko mene iskušava?
14 Potom reče Bog: Neka budu videla na svodu nebeskom, da dele dan i noć, da budu znaci vremenima i danima i godinama;
5 Moj. 4:19, Jov 25:3, Jov 25:5, Ps. 74:16, Ps. 136:7
15 I neka svetle na svodu nebeskom, da obasjavaju zemlju. I bi tako.
16 I stvori Bog dva videla velika: videlo veće da upravlja danom, i videlo manje da upravlja noću, i zvezde.
17 I postavi ih Bog na svodu nebeskom da obasjavaju zemlju.
Ps. 8:1
18 I da upravljaju danom i noću, i da dele svetlost od tame. I vide Bog da je dobro.
19 I bi veče i bi jutro, dan četvrti.
Kako su onda mogla da proteknu tri bukvalna dana od 24 casa kad sunce nije ni postojalo?
Kako su onda mogla da proteknu tri bukvalna dana od 24 casa kad sunce nije ni postojalo?