Prvo svetsko takmičenje za najlepšu ženu kreiranu veštačkom inteligencijom imenovalo je svojih 10 finalista

Sensei

Master
Moderator
Poruka
70.643
Fanvue Miss AI takmičenje, prvo svetsko takmičenje lepote za ženske modele generisane veštačkom inteligencijom, ocenjuje takmičarke na osnovu lepote, uticaja društvenih medija i upotrebe AI alata od strane njihovih kreatora.

U početku su govorili da će veštačka inteligencija da nam preuzme poslove, ali sada se čini da čak ni takmičenja lepote nisu bezbedna. Prvobitno najavljeno u aprilu 2024. od strane Fanvue, platforme za kreatore zasnovane na pretplati, prvo svetsko takmičenje lepote za avatare generisane veštačkom inteligencijom dospelo je na naslove međunarodnih vesti i izazvalo kontroverze na mreži.

Ali, na osnovu popularnosti AI modela kao što su Aitana Lopez i Emili Pellegrini na društvenim medijima, ova vrsta događaja se morala desiti u nekom trenutku. Oko 1.500 devojaka generisanih veštačkom inteligencijom prijavili su kreatori iz celog sveta, ali je samo 10 njih ušlo na listu finalista.

1718052316850.png


Aiiana Rainbow (Rumunija)

Aiiana je glas za prihvatanje LGBT osoba, promovišući ljubav i različitost u svim oblicima
 
Poslednja izmena:
Tri najbolje takmičarke će osvojiti ukupno 20.000 dolara u nagradama, a očekuje se da će kreator jedne krunisane Miss AI dobiti 5.000 dolara.

Ali ovaj događaj je više od novčanih nagrada, jer će pobeda na prvom svetskom takmičenju lepote za ženske modele generisane veštačkom inteligencijom otvoriti nove mogućnosti u brzorastućem AI prostoru.
 
Poslednja izmena:
„Ono što su nagrade uradile je otkrilo kreatore kojih niko od nas nije bio svestan, a koji imaju ubedljive rezimee, zajedno sa talentovanim kreatorima koji iza njih stvaraju sadržaj za svoje fanove“, rekao je kokreator Fanvue-a Vil Monang.

„To je lepota prostora za kreatore veštačke inteligencije. Omogućava kreativnim ljudima da uđu u ekonomiju kreatora sa svojim kreacijama generisanim veštačkom inteligencijom, a da ne moraju sami da budu lice."
 

Back
Top