adelaidea
Iskusan
- Poruka
- 5.142
Besramno.mislio sam da si mislia da sam žensko pa reko da te malo zajebavam u pp
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Besramno.mislio sam da si mislia da sam žensko pa reko da te malo zajebavam u pp
Besramno.
Zvaću te kad se najedem prebranca sledeći put, pa možeš da prisloniš oko na moj čmarić i da čuješ/vidiš/osetiš sudbinu bolje proreknutu nego u Delfima
Sto 'odze, ovdje se radi o jednom legitimnom procesu na pravoslavnom Kibrisu?Veštice mogu da budu jako opasne. To znam iz života. Veštice, hodže...
Хоџе се баве црном магијом.Sto 'odze, ovdje se radi o jednom legitimnom procesu na pravoslavnom Kibrisu?
Ovaj moj kaze da je to strogo zabranjeno, vrag ce ga znati. Sta ce se desiti sada sa vjesticom?Хоџе се баве црном магијом.
Veštica je varala ljude i ima da nadoknadi pare koje stekla prevarom ili će u buvaru. Hodže se sve odreda bave magijom, vračaju i sl. Koriste vavilonsku magiju. Prebacuju probleme i bolesti sa jedne osobe na drugu i sl. Ništa ne leče i ne rešavaju.Ovaj moj kaze da je to strogo zabranjeno, vrag ce ga znati. Sta ce se desiti sada sa vjesticom?
http://borbazaveru.info/content/view/19463/1/
Tokom pretresa njenog doma, pronašli su životinjske lobanje, „veštičji šešir“, tarot i druge predmete povezane sa okultnim praksama.
Na Kipru je otvoren sudski spor u vezi sa crnom magijom. Žena je optužena da je praktikovala magične rituale za novac, uključujući i ljubavne čini, piše cyprus_kipr. Telegram kanal.
Tokom pretresa kuće, žene su pronašle životinjske lobanje, „veštičji šešir“, tarot, sveće i druge predmete povezane sa okultnim praksama.
Vrhovni sud je odbacio njenu žalbu na pretres, priznajući osnovanost sumnje u nezakonite radnje.
Napominje se da iako sud priznaje pravo na slobodu veroispovesti (u ovom slučaju, obožavanje „sveca smrti“), dokazi ukazuju da je žena koristila magiju u komercijalne svrhe.
A to im zabranjeno, cudne neke hodze odredaVeštica je varala ljude i ima da nadoknadi pare koje stekla prevarom ili će u buvaru. Hodže se sve odreda bave magijom, vračaju i sl. Koriste vavilonsku magiju. Prebacuju probleme i bolesti sa jedne osobe na drugu i sl. Ništa ne leče i ne rešavaju.
Ma samo glume da im je zabranjeno. Njima se ne može verovati. "U Turčina (muslimana) vire (vjere/vere, iskrenosti, poštenja) nema" kako kažu u Dalmaciji.A to im zabranjeno, cudne neke hodze odreda
adelaidko je musko, pa vidis kakav recnik ima, paz' da te ne na...imislio sam da si mislia da sam žensko pa reko da te malo zajebavam u pp
Hvala na upozorenjuadelaidko je musko, pa vidis kakav recnik ima, paz' da te ne na...i
a za sve je kriv:Hvala na upozorenju
Ako može toliko štete da napravi jedan jezuita, koliko može vod ili četa jezuita, a tek brigada ili jezuitski korpus.a za sve je kriv:
tako da ja ocekujem da se brisu polovina njegovih tema, stvarno nema smisla da se unisti ovaj pdf
- Začetnik temeGedeon wanna be jezuita koji unistava ovaj forum, i nema mere, kao i njegova
lepsadeblja polovina, ako ce nju da krivi