Peruzzi
Domaćin
- Poruka
- 4.066
u yebote mora da su ti ostale traume....
bedak
bedak
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
sretja je individualna... meni je npr tvoje prvo setjanje bash urnebesno... kao i npr. kad su moju shvecu t ukli jer nije htela da me slusha, ili kad sam se prevrnula iz shetalice i cepala se tako prevrnuta dok me nisu okrenuli, ili kad me je ukrala jedna zena od koje sam mislila da je moja strina, ili kad sam se izgubila u 'tc' u budvi i sela i jela svoje bombone i tako dalje... a nekom je to mozda bash tuzno...Oximoron:kako zavidim ljudima sa sretjnim prvim setjanjem...
Jeste urnebesno...al ne znam koliko ljudi ovde zna kako je kada najvishe ochekujesh podrshku a dobijesh batinebigsister:sretja je individualna... meni je npr tvoje prvo setjanje bash urnebesno... kao i npr. kad su moju shvecu t ukli jer nije htela da me slusha, ili kad sam se prevrnula iz shetalice i cepala se tako prevrnuta dok me nisu okrenuli, ili kad me je ukrala jedna zena od koje sam mislila da je moja strina, ili kad sam se izgubila u 'tc' u budvi i sela i jela svoje bombone i tako dalje... a nekom je to mozda bash tuzno...
Oximoron:Au,ti si i mene zaebala...
Pa,moja majka je bila najbolji roditelj koga mozhesh da zamislish...Sanha:Nisam,mislim da imamo slichna iskustva,...ako sve i isprichamo,mozda buduci roditelji nece biti kao nashi![]()
Oximoron:Pa,moja majka je bila najbolji roditelj koga mozhesh da zamislish...
rajkec:Niko mi ne veruje ali ja se secam svog prvog rodjendana!!! Ali naravno samo nekih detalja 2-3 i nicega vise!!!
kako ti ne verujemo?rajkec:Niko mi ne veruje ali ja se secam svog prvog rodjendana!!! Ali naravno samo nekih detalja 2-3 i nicega vise!!!