не тражим мужа
Poznat
- Poruka
- 7.112
Usro si seBezh sinji oblaku
Priznaj
Usro si seBezh sinji oblaku
Pa gde da se ne userem kad su sve ko da imaju brata seika mafijasa i ako ih ne uzmem za zenu, ili mi ne onjuse pravi balans testosterona, poslace mi ceo dubai na vrata sa sve kevom i katalogom.Usro si se
Priznaj
Pa kad birate neke retarde hehePa gde da se ne userem kad su sve ko da imaju brata seika mafijasa i ako ih ne uzmem za zenu, ili mi ne onjuse pravi balans testosterona, poslace mi ceo dubai na vrata sa sve kevom i katalogom.
Sve ste iste svePa kad birate neke retarde hehe
Prvi utisak obicno varaUporedite prvi utisak sa poslednjim utiskom o osobi sa kojom ste se muvali/bili u vezi. Ali ne online utisak, o tome je bilo reči, već realnim susretima.
Kolika je razlika?
Imate li dobar nos? 😉
NoupSve ste iste sve
odlican ali odlican mi je i q...Uporedite prvi utisak sa poslednjim utiskom o osobi sa kojom ste se muvali/bili u vezi. Ali ne online utisak, o tome je bilo reči, već realnim susretima.
Kolika je razlika?
Imate li dobar nos? 😉
pa i nismoI hvala Bogu sto nismo
Pokvarila si mi flouI hvala Bogu sto nismo
Kam tu mamaPokvarila si mi flou
MamaaaKam tu mama
Tacno tako...Па није утеха, него јесте школа коју пролазимо. Битно је да прође, да схватиш и научиш, помириш се са собом и опрезнији и паметнији идемо даље.
Знаш колико људи никад не прекине лоше односе, или понавља лоше, сличне..
Dijametralno suprotniUporedite prvi utisak sa poslednjim utiskom o osobi sa kojom ste se muvali/bili u vezi. Ali ne online utisak, o tome je bilo reči, već realnim susretima.
Kolika je razlika?
Imate li dobar nos? 😉