Frtajler
Legenda
- Poruka
- 54.016
Principi koji vrijede samo ako je Amer kriv jer smrt AmericiKo je ono napisao da ko prvi plasira vakcinu da je taj virus i stvorio?
Ili to važi samo u slučaju da je zapad prvi plasirao.
Licimurje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Principi koji vrijede samo ako je Amer kriv jer smrt AmericiKo je ono napisao da ko prvi plasira vakcinu da je taj virus i stvorio?
Ili to važi samo u slučaju da je zapad prvi plasirao.
Licimurje.
Корона је глобални бизнис, и види се да су и Руси глобалисти постали (ти што дрмају Русијом)Ma to oko Korone je svetska ujdurma, nameštaljka i biznis.
Ja mislim da su mnoge države bile kočene.
Nije to parametar
Jesi li nešto pitam pa se petljaš?Apsolutno, a ti si sa svojom pameću zaključio da Rusi proizvode besplatnu vakcinu?
Pa neka proizvode besplatnu hranu, kompjutere, aute, ako već znaju taj genijalan besplatan princip.
Zavuci se nazad pod kamenJesi li nešto pitam pa se petljaš?
Hajd, odsmrdi!
Немош брате, да објасниш овим нашим Србима, да су и Руси глобалисти, и да злостављају своје Русе...Principi koji vrijede samo ako je Amer kriv jer smrt Americi
Iš!Zavuci se nazad pod kamen
I to sve zaključuješ svojom pameću?
Da, verujemo ti na reč!Ne, nego iz ruskih medija. Nikako iz prepricavanja druga Tihija
koji cita Kurir.
Objasni na osnovi čega si to zaključio.Zvanicno imamo dokaz da je u medicini Rusija najjaca drzava sveta
Prvi su uspeli u necemu cemu tezi citav razvijen svet.
Jesi li nešto pitam pa se petljaš?
Hajd, odsmrdi!
Ja pitam. Ne razumeš srpski?A tebe je pitao ko? Sta?
A tebe je pitao ko?Ja pitam. Ne razumeš srpski?
Dosmrdeo opet?A tebe je pitao ko?
Veruj medijima na srpskom:Da, verujemo ti na reč!
Tanjug nije ruski izvor.Veruj medijima na srpskom:
Ruska vakcina - još korak napred: Počela klinička ispitivanja
Ruski državni institut za virusologiju i biotehnologiju "Vektor", počeo je sa kliničkim ispitivanjima potencijalne vakcine protiv kovida 19.
IZVOR: TANJUG UTORAK, 28.07.2020. | 20:47
naravno da je ozbiljan kad su milijarde u pitanju, Kolumbo....i tu se otprilike i zavrsava sa ozbiljnoscu....Astra - Zeneca planira proizvesti 2 milijarde doza vakcine za par dolara po komadu.
Ozbiljan posao.
Šta misliš, koliko košta proizvodnja i distribucija 2 milijarde doza vakcine? Cca.naravno da je ozbiljan kad su milijarde u pitanju, Kolumbo....i tu se otprilike i zavrsava sa ozbiljnoscu....
Jeste.Tanjug nije ruski izvor.
Znaci cipovanje pocinje u Moskvi
Zovite 555-333
Pre će Verica Čaves da dođe tebi na babine, nego što će iko normalan dozvoliti da ga vi Naprednjaci rusočipujete.bices pelcovan ruskom vakcinom *******ijo!
Usled toga poceces da slusas Cajkovskog i citas Tolstoja mesto Dare Bubamare i revije Skandal!