Prvi snimci sa mesta gde je pronađeno telo nesrećne Milice

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
92.126
https://nova.rs/vesti/hronika/video...mesta-gde-je-pronadjeno-telo-nesrecne-milice/

Telo Milice A. (25) nad čijom sudbinom je strepela cela zemja, pronađeno je danas pored auto-puta Niš-Leskovac. Policija je blokirala taj deo auto-puta i u toku je uviđaj kako bi bile sve okolnostima pod kojima je umrla nesrećna devojka.

Uviđaj otežava mrak koji se spustio pa se pretraga terena odvija uz pomoć baterijskih lampi i farova automobili, a gotovo je sigurno da će biti nastavljen i sutra tokom dana.

1000015380.jpg

Oni žive pakao "Moj brat Slaviša i njegova porodica žive veoma teško. Nemaju ni lične karte, pa Milica nikada nije fotografisana osim u jednoj situaciji kada je moja ćerka slikala telefonom dok je prolazila dvorištem. Deluje neverovatno ali tako je, oni nemaju elementarne uslove za život, Milica nije imala telefon niti bi umela njime sa se služi. Život te porodice je strašan, zaista bi trebalo da im se pomogne jer ni drva za zimu nemaju“, navodi Miličin stric Ivan Asanović.

Imao si sreće. Ja tako nisam išla kod lekara sem kad mi baš zatreba jer nisam imala karton u Bg jer nisam mogla da budem prijavljena u Bg. Onda dođem u Nemačku i urade mi lab i otkriju da imam šećer.
Ja nisam mogao iz istog razloga da imam ZK. Iako sam ziveo privatno, ni jedan vlasnik nije hteo da me prijavio osim ovog drugog tek pre 3 godine tj posle 5 godina stanovanja. Kad sam mu rekao da mi je prekopotrebno, jer mi traze zbog posla. Neki drugi poslodavci su me ubedjivali da ne mora prijava moze i hotelska adresa. Meni je istekla ZK posle studentskog statusa i lečenja u stud. poliklinici.

Back