Prvi sex?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U mojoj gimnaziji je povodom 1.decembra sprovedeno istrazivanje i rezultati kazu da vise od 70% maturanata jos uvek nije imalo sexualne odnose......priznajem,bila sam iznenadjena.

laura87:
U mojoj gimnaziji je povodom 1.decembra sprovedeno istrazivanje i rezultati kazu da vise od 70% maturanata jos uvek nije imalo sexualne odnose......priznajem,bila sam iznenadjena.

Kada sam ja zavrsila srednju od nas 15 nas 6-7 je nesto uradilo po pitanju nevinosti...To je sasvim normalno...

BlackDragon:
Pa i da su svi maturanti jos uvek nevini, i to bi bilo normalno...

Normalno da bi bilo normalno,niko to ne spori......ja samo kazem(pod uslovom da su svi bili iskreni,a ne vidim razlog sto ne bi bili jer je anketa bila anonimna)da sam bila iznenadjena jer sam ocekivala da je vise njih probalo sex.U mom odeljenju je vec polovina to uradila....

Kod mene u razredu su skoro svi uradili. :? Od 6 devojchica, samo nas dve nismo. :mrgreen: Od dechaka, u vrh glave 2-3. Za jednog sam sigurna, ali ovi ostali su to odradili ihaaa... :lol:

pa ne "odradjuje" se to bog vas mazo... :-/
bar dok sam ja bio srednjoshkolac nije bio neki poseban pritisak, bar u mojoj okolini.
sad je tolki da je doshlo do toga da se takve stvari "odradjuju". ono ajd da se prcnem da odradim to da mogu da pricham da nisam nevin.
to nije pos'o shto bi reko moj profa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back