IvAnA:)
Domaćin
- Poruka
- 4.433
Alexxandar:Daaaaj bweeee Ivana!!! Pa gde ti ides u skolu??? Mada u mom mozda 5 ili manje...

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Alexxandar:Daaaaj bweeee Ivana!!! Pa gde ti ides u skolu??? Mada u mom mozda 5 ili manje...
Master_Chief:leto '05 u nekom kukuruzistu u Srbiji u mom mercedesu...:
Jel'??? Pa dobro...mislim cudno...laura87:U mojoj gimnaziji je povodom 1.decembra sprovedeno istrazivanje i rezultati kazu da vise od 70% maturanata jos uvek nije imalo sexualne odnose......priznajem,bila sam iznenadjena.
Dobra decalaura87:U mojoj gimnaziji je povodom 1.decembra sprovedeno istrazivanje i rezultati kazu da vise od 70% maturanata jos uvek nije imalo sexualne odnose......priznajem,bila sam iznenadjena.
love_girl:Hm,meni je to malo cudno...
Ipak 70% :shock:
laura87:U mojoj gimnaziji je povodom 1.decembra sprovedeno istrazivanje i rezultati kazu da vise od 70% maturanata jos uvek nije imalo sexualne odnose......priznajem,bila sam iznenadjena.
Sasha85:Kada sam ja zavrsila srednju od nas 15 nas 6-7 je nesto uradilo po pitanju nevinosti...To je sasvim normalno...
Pa ne znam...nije 70% puno,a?BlackDragon:Ne nije cudno... Sasvim je normalno...
Pa da eto oko 50%,ok...Sasha85:Kada sam ja zavrsila srednju od nas 15 nas 6-7 je nesto uradilo po pitanju nevinosti...To je sasvim normalno...
BlackDragon:Pa i da su svi maturanti jos uvek nevini, i to bi bilo normalno...
Meni zdrav razum govori da joj je do pola usao ili se samo mnogo samozadovoljavala................Tokan:Pa da manje provode vremene uz komp a vise u muskom drustvu, taj procenat nevinih spao bi na 10-15 %.
P.S. Kako polunevina?? Ili jesi ili nisi...![]()