Prvi sex?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam sa 14,15,16 bio prosechan shupak, sad sam neshto bolji shupak, al to nije ni bitno. ja bar mogu postati bolji, a vi ne mozete jer ne da ste generalno izrodi nego nemate uopshte sopstveni identitet i potpuno ste utonuli u drushtvene konvenkcije i komformizam. a iz tog mulja spasa nema. bolje da ste najtezhi shupci nego to.

dobro ako treba da ti verujem na rech verovacju ti.
a ti mi ne morash dokazivati neposredno, al cjesh to uraditi posredno preko tvoje priche o ovoj tematici, gde cju ja da vidim kolko si mi ti i shta radio. :lol:

Keeper:
ja sam sa 14,15,16 bio prosechan shupak, sad sam neshto bolji shupak, al to nije ni bitno. ja bar mogu postati bolji, a vi ne mozete jer ne da ste generalno izrodi nego nemate uopshte sopstveni identitet i potpuno ste utonuli u drushtvene konvenkcije i komformizam. a iz tog mulja spasa nema. bolje da ste najtezhi shupci nego to.

dobro ako treba da ti verujem na rech verovacju ti.
a ti mi ne morash dokazivati neposredno, al cjesh to uraditi posredno preko tvoje priche o ovoj tematici, gde cju ja da vidim kolko si mi ti i shta radio. :lol:
Sto se tice mog indentiteta, ja priznajem da ga nemam, tj. imam ga ali je nedovoljno formiran!
Hocu da mi pojasnis ovo za "drushtvene konvenkcije i komformizam", neki konkretan primer i objasnjenje..

Tamplja_90:
@keep shta je tebi bre? :)))
postajesh ko neka dzhangrizava baba:P
Ma omatoreo covek.. nije da ga ne kontam ali ipak mislim da previse ide iz krajnosti u krajnost! I da je ipak malkice previse digao nos..
Ali za ono sa Dovlom na temi "Izazovi" smo stvarno ispali debili, sad kad malo razmislim...

@chojzi otprilike tako! ;)

Shinoda:
Ali za ono sa Dovlom na temi "Izazovi" smo stvarno ispali debili, sad kad malo razmislim...
a jesi li razmislio malo a? :lol:
bar neko.
poshto ste svi cjutali ko pichkice.
mozhda je neko i pomislio malo shta ovaj pizdi mada znam da je vecjina rekla "pusti budalu dzhangrizavu matoru necju ni da mislim o tome".

a za o drushtvenim konvenkcijama i komformizmu je dobar primer ono shto je dovla uradio.
beskorisna glupost, i shto je najgore, potencijalno UZHASNO opasna, a zashto? da bi ovoj ovde shachici nezrele bede pokazao klip sa "ludim izazovom", i da biste rekli "respect ti si car" ..... :shock:

inache o temi drushtvenog komformizma bih mogao da nachnem posebnu temu, i uradio bih to vrlo rado, makar neshto konstruktivno ovde da se proba, al nemam vere u vas. :P

a za one koji misle da sam dzhangrizava baba e njih baba natakne na piiiiiiiiiii. :)

i tako...
shto pishe u Bibliji...
"ko ima ushi slushacje..."
:lol:

Xexe,na mom rodjendanu nedavno jedan moj ortak se malo otkinuo od pola l votke(dobra je bila:)),jedva je umro...al to nije bitno...bitno je da je izgubio nevinost kad su ga odveli na ispiranje,pa mu turali neke cevcice u q rac........xaxaxaxaxa.......Zauvek cu ga zaj...oko toga!!!!!! :D

Ta cevcica je katetar. Nije ni malo prijatno i sluzi da bi mogli da mu izvucu tecnost iz vezicae urinariae. A ako je to po tebi gubljenje nevinosti onda moras jos mnoooogooo da ucis.

Spremam ispit vec nekih 7 meseci. I po treci put izvlacim najgoru profesorku. Dobro drugi put sam njenu najbolju drugaricu, slicne su. Ispit mi je 21. Ubicu se vise....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back