ЧедниChad
Aktivan član
- Poruka
- 1.054
I labavi može da zabaviPa ne seća se
Možda je bio i mlitavko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I labavi može da zabaviPa ne seća se
Možda je bio i mlitavko.
Ti si neki nevernik?Прво нисам веровао својим очима шта видим, али други први секс је био феноменалан

Морам да се уштинем сваки пут када видим пицу. Не виђа се честоTi si neki nevernik?![]()
ne možeI labavi može da zabavi
Što u pravilu i jeste najnormalniji odgovor.Bilo bzvz, bolelo
Deca još nisu zaspala, bree!Nisam našla ovu temu.
Znači sigurno se sećate svog prvog puta. Hajde, opišite malo jeste li znali šta radite, jeste li se edukovali pre toga? Gde i kako? S kim je bio i tako...
Nemojte da se stidite...![]()

Što si toliko konfrontabilna danas?ne može
čuj danasŠto si toliko konfrontabilna danas?
Pogrešio ulaz?Što u pravilu i jeste najnormalniji odgovor.
Uvijek se sijetim možda najstrašnijeg horor filma "Kids", kada neka ženska kaže da je prvi put bilo usrano, a drugi put puno bolje.
Injao?Bilo baš romantično...leto, obala Vrbasa; u blizini most; neki momci skaču s mosta; Tvrdjava Kastel...
Samog čina se baš i ne sećam, ponelo nas...u svakom slučaju- desilo se, a nismo planirali...oboje smo se uplašili! šta smo uradili?![]()

Neke zene ne boli, tako sam cula. Mene je bolelo prvih nekoliko puta, prvi put najvise iako je bio nezan, a boli i sada kad dugo vremena ne prakticiram tu vrstu seksa.Što u pravilu i jeste najnormalniji odgovor.
Uvijek se sijetim možda najstrašnijeg horor filma "Kids", kada neka ženska kaže da je prvi put bilo usrano, a drugi put puno bolje.
Zanimljivo, pitam se od cega to zavisiNeke zene ne boli, tako sam cula. Mene je bolelo prvih nekoliko puta, prvi put najvise iako je bio nezan, a boli i sada kad dugo vremena ne prakticiram tu vrstu seksa.
sad sam znatiželjanNeke zene ne boli, tako sam cula. Mene je bolelo prvih nekoliko puta, prvi put najvise iako je bio nezan, a boli i sada kad dugo vremena ne prakticiram tu vrstu seksa.

Vaginalnisad sam znatiželjan
![]()
Pretpostavljam od mišića. Kao kad ne treniraš neko vreme pa dobiješ upaluZanimljivo, pitam se od cega to zavisi![]()