Prvi seks

Probaj, pa javi, bas sam znatizeljan.
Kad zavrsim javljam
Kreni što pre.
Lepo je ipak da prvi put se bude zaljubljen, imaš čega lepog da se sećaš
Mada ako ti se žuri ne moraš biti zaljubljen

Ako pitaš za samopouzdabje.. nije isto biti sa ženom kojoj se sviđaš i koja će se posle okrenuti i neće te više hteti. Samopouzdanje zavisi i od toga kakav je bio sex, a ne samo da je bio. Mislim ne da li si ti bio dobar, nego da li si prihvaćen od te osobe , da li blagonaklona prema tebi ili će te grditi, biti nezadovoljna itd.. Nađi neku finu osobu za to.
Hvala na savetu 💪

Имам 31 и невин сам, па могу да кажем. Телесно нема промена, бар ако се самостално одржаваш у оном смислу, можда може постојати млађи изглед за своје године али не знам да ли је то повезано с тим. Психички може имати, нпр. депресија, разочараност у жене, неактивност у животно битним стварима јер ти је битнија и најмања забава него стицање образовања и материјалног, што значи потенцијална мања образованост и сиромаштво, све време живиш у чекању и плашиш се да због тога не пропустиш нешто лепо а мораш имати и пуно времена да живиш у машти у којој као имаш девојку и секс све док се не вратиш у реалност, не можеш да истрпиш никакве непријатности јер си сексуално фрустриран и већ се осећаш кажњено па не желиш да будеш кажњаван и додатно, онда потенцијални алкохолизам зависно од склопа личности. То све још више смањује шансе за љубав, и вероватно је скроз уништава.

Зато, ебите се на време, хватајте прилику док не буде касно.

Долази се и у ситуацију да други немају разумевања за тебе, шта вам је било потребно за први секс и овако за секс, само полни органи и добра воља, али за започињање тога у четвртој деценији живота већ мораш да будеш материјално обезбеђен, да имаш свој стан и тако то, само за секс, сматрају те и паћеником и незрелим а ти ниси ништа крив него само ниси прошао оно кроз шта су прошли и сви други.
Druze hvala sto si podelio tvoje iskustvo ne bih voleo da sam u tvojoj kozi

Многи се у тим годинама нису још ни пољубили. Ништа страшно. Немој да те они који срљају а врло често и измишљају искуства исмевају и наводе на нешто само тако, чисто да се одради. Сасвим је небитно да ли је први пут са 15 или 25. Најважније је сачувати се болештина и особа сумњивог понашања (дрога и слично). Ионако је тај први секс прецењен.

Знам, знам... звучим као мама :lol: и могла бих ти бити.
Hvalaaa na lepim dobronamernim recima ❤

Ма батали када се већ ниси увалио. Смешни понављајући покрети, а после стално имаш неке додатне обавезе, за нешто си увек крив и трошиш много више пара него сада.

Bude nekih promenica, mada zavise od dosta faktora. Recimo kako je seks protekao, dobar seks - dosta pozitivnih osećanja - par dana ćeš leteti u oblacima, loše seks - hmm realno može da se desi, mada sve u svemu nije ništa strašno. Što se samog iskustva tiče ne treba žuriti sa njih, idealno je da upoznaš ok devojku i da se obostrano privlačite. Pričajte o seksu pre samog čina, ne žuri, uključi ljubljenje/dodirivanje pitaj je šta joj prija i sl. Nakon prvog puta si skinuo 50% sekusalnih nesigurnosti kod sebe. Gledaj da ostvarite dobru konekciju i komunikaciju pre svega.

Bilo je smešno,mladi oboje,vršnjaci,prvi put oboma,nevinost gubimo oboje.
Posle prve penetracije,defloracije,nežnog milovanja dok je bio u njoj ona predloži da bude odozgo.Nespretno sede,on ulete ceo,njen pogled,oči izbečila,ujede se za usnu a ja,pomislih probušio sam je,gotova je,😂
Sve je to prekinuo njen osmeh,pa glasan smeh i nastavak onako,dečije,naivno ali nezaboravno.😊

Back