boki.335
Obećava
- Poruka
- 55
E ovako imam 17 godina i jos nisam imao prvi seksualni odnos i zanima me kako je nakon toga da li ima neke promene u covekovom telu u psihi samopouzdanju itd..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je gej seks, onda te boli guza, a ako je normalan, onda je sve ok.E ovako imam 17 godina i jos nisam imao prvi seksualni odnos i zanima me kako je nakon toga da li ima neke promene u covekovom telu u psihi samopouzdanju itd..
ja sam posle te veceri ujutru pomislio , e sad ne bi zalio ni da umremE ovako imam 17 godina i jos nisam imao prvi seksualni odnos i zanima me kako je nakon toga da li ima neke promene u covekovom telu u psihi samopouzdanju itd..
Ambicije tih godinica.ja sam posle te veceri ujutru pomislio , e sad ne bi zalio ni da umrem
Zabranjeno do 87. uz prisustvo oba roditelja. Odgovor po meri pitanja.E ovako imam 17 godina i jos nisam imao prvi seksualni odnos i zanima me kako je nakon toga da li ima neke promene u covekovom telu u psihi samopouzdanju itd..
Probaj, pa javi, bas sam znatizeljan.E ovako imam 17 godina i jos nisam imao prvi seksualni odnos i zanima me kako je nakon toga da li ima neke promene u covekovom telu u psihi samopouzdanju itd..
Prvi sex davno zaboravljene.E ovako imam 17 godina i jos nisam imao prvi seksualni odnos i zanima me kako je nakon toga da li ima neke promene u covekovom telu u psihi samopouzdanju itd..
ImaE ovako imam 17 godina i jos nisam imao prvi seksualni odnos i zanima me kako je nakon toga da li ima neke promene u covekovom telu u psihi samopouzdanju itd..
Da ovo jedna žena napiše da "ako ti se žuri ne moraš biti zaljubljen" je prava rijetkost da tako žena razmišlja.Kreni što pre.
Lepo je ipak da prvi put se bude zaljubljen, imaš čega lepog da se sećaš
Mada ako ti se žuri ne moraš biti zaljubljen
Ako pitaš za samopouzdabje.. nije isto biti sa ženom kojoj se sviđaš i koja će se posle okrenuti i neće te više hteti. Samopouzdanje zavisi i od toga kakav je bio sex, a ne samo da je bio. Mislim ne da li si ti bio dobar, nego da li si prihvaćen od te osobe , da li blagonaklona prema tebi ili će te grditi, biti nezadovoljna itd.. Nađi neku finu osobu za to.
I ti si bio maloljetnik, tako da nije bilo opasnosti.dva minuta tog prvog uzivanja kostalo me briga i straha celu godinu.Ona imala 15 a ja 17 pa me mucila briga da ona ne kaze svojima a ovi da me predaju policiji jer sam imo seks sa maloletnicom. Na svu srecu, bila to kratka prolazna avantura , vise kao "pokazna vezba" pa se mlada dama nije svetila na meni posle "raskida".
jes al sam imo 17 godina a ne 16 a to je vec problem. Godinama kasnije kad sam joj isprico moje tadasnje strahove, zena crkla od smeha.I ti si bio maloljetnik, tako da nije bilo opasnosti.
можда може постојати млађи изглед за своје године али не знам да ли је то повезано с тим.
Ma nije problem, imao si 17 dvije godine razlike između vas.jes al sam imo 17 godina a ne 16 a to je vec problem. Godinama kasnije kad sam joj isprico moje tadasnje strahove, zena crkla od smeha.
Да психолошки, али и овако физички, нпр. кожа, неко са 20 и нешто већ има ситне боре, код мене никаква назнака старења, као да имам 20.da, muškarci koji se nikad nisu seksali izgledaju mladoliko (jer su psihološki još uvek adolescenti). zato ja preferiram nevine
Uštrojiš se i rešiš problem dugovečnosti...Да психолошки, али и овако физички, нпр. кожа, неко са 20 и нешто већ има ситне боре, код мене никаква назнака старења, као да имам 20.
Знам и да животиње које касније почињу да се паре имају дужи животни век
E ovako imam 17 godina i jos nisam imao prvi seksualni odnos i zanima me kako je nakon toga da li ima neke promene u covekovom telu u psihi samopouzdanju itd..
i ja sam kasno poceo, a to znaci da ces ebati i u 90toj.Имам 31 и невин сам, па могу да кажем. Телесно нема промена, бар ако се самостално одржаваш у оном смислу, можда може постојати млађи изглед за своје године али не знам да ли је то повезано с тим. Психички може имати, нпр. депресија, разочараност у жене, неактивност у животно битним стварима јер ти је битнија и најмања забава него стицање образовања и материјалног, што значи потенцијална мања образованост и сиромаштво, све време живиш у чекању и плашиш се да због тога не пропустиш нешто лепо а мораш имати и пуно времена да живиш у машти у којој као имаш девојку и секс све док се не вратиш у реалност, не можеш да истрпиш никакве непријатности јер си сексуално фрустриран и већ се осећаш кажњено па не желиш да будеш кажњаван и додатно, онда потенцијални алкохолизам зависно од склопа личности. То све још више смањује шансе за љубав, и вероватно је скроз уништава.
Зато, ебите се на време, хватајте прилику док не буде касно.
Долази се и у ситуацију да други немају разумевања за тебе, шта вам је било потребно за први секс и овако за секс, само полни органи и добра воља, али за започињање тога у четвртој деценији живота већ мораш да будеш материјално обезбеђен, да имаш свој стан и тако то, само за секс, сматрају те и паћеником и незрелим а ти ниси ништа крив него само ниси прошао оно кроз шта су прошли и сви други.
ako je i ona nevina osećaćeš se fino, imaćeš samopouzdanjeE ovako imam 17 godina i jos nisam imao prvi seksualni odnos i zanima me kako je nakon toga da li ima neke promene u covekovom telu u psihi samopouzdanju itd..