Na koji nacin ste proslavili prvi rodjendan svom detetu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta ste kupovali od poklona? kakva je torta bila? Zvanice pretezno deca ili odrasli? Koliko traje jedan rodjus? Sta ste imali od klope? I ako se setite jos necega pisite. Mojem je "uskoro" ( za tri meseca) prvi rodjus, pa sam ja vec pocela da razmisljam na tu temu![]()
pa za to su ti najzahvalnije salatice,kanapei,slane torice,pitice,ako vec planiras svedski sto
to sve mozes i sama relativno brzo da napravis
apsolutni sampion za mene je torta sa paprikama,to se svima mnogo svidja![]()
Ispohuju se pecene paprike(nije losa varijanta ni sa tikvicama) i to ti glumi koru,pa onda premazes pavlakom,pa redjas sunku,pa kackavalj (ili sta ti vec padne na pamet)pa opet paprike(tikvice) na kraju pavlaka ti glumi slag i ukrasis raznoraznim sitno seckanim povrcem,kackavaljem i sl
zatim Rolat-pravi se kora kao patispanj,samo bez secera i doda se spanac,blitva ili sl,ispece i zamota u krpe da omeksa i onda filujes (sve pomesano:mladi sir/pavlaka,pecurkice(proprzene ili dinstane),sunka,kiseli krastavcici.
Salateiletina(belo meso) se izdinsta sa crnim lukom ,dodaju se pecurke kad se ohladi mozes pomesati sa testeninama ili povrcem za salatu i uglavnom se vezuje pavlakom ili se doda i malo majoneza
2.izdinsta se teletina,doda malo soja sosa,pred kraj se dodaju paprike i sargarepa(svezi) ali da ostanu al dente sto bi se reklo i to isto kasnije mozes mesati ili sa testeninama ili sa barenim povrcem,
3.(ako te mrzi da kuvas imas vec gotovo u teglicama)kukuruz secerac,crveni pasulj,feta sir,maslinke,kiseli krastavcic,prsuta,malo bosiljka i majcine dusice
naravno ruska salata
Ja doduse nikad ne pravim isto,sve zavisi od inspiracije ali princip je isti
Raspisah se ,nadam se da nisam smorila![]()