PRVI PUT!!!

Isla sam kod ginekologa pre i ovih dana cu otici da mi da neke stvarcice.. Vec sam se kompletno informisla o svemu.. A jer mi nije rano? Ja to stvarno zelim ali kod svakog je prisutan odredjeni strah, znate vec zenske...

Pa sad rano...nije da nije ako mene pitash...ali to nije neshto shto se kalendarski utvrdjuje...ako si spremna i TI to zzelish, zaista zzelish a ne samo da mislish da bi trebalo jer je on fin i dobar...onda postupi kako se osechash.

Ne znam da li cu nekad nekog voleti kao sto njega volim.. Ovo sto osecam je stvano nesto snazno i znam da cu se kajati kasnije ako nista ne bude, a mislim da se osecam spremnom... A kad je bio vas prvi put..???

evo jedna lepa pesma:rumenko:

Bilo je ljeto, vrela noc
svirao stari, dobri rock 'n roll
ti i ja, dva mjesecara
dva bagrema bijela tek procvala

Mjesecina ko dukat zut
ti dovoljno mlada, ja dovoljno lud
Mjesecina ko dukat zut
ti dovoljno zena, prvi je put

Srce u srcu, ruka u ruci
kao mornari u mirnoj luci
crna oka dva, dva lopova
sve su sa sobom mi odnijela

Mjesecina ko dukat zut
Mjesecina ko dukat zut

Noc je plesala u ritmu tijela
tvoje nemirne ruke i postelja bijela
lete godine, sretan im put
al' zauvijek ostaje nas prvi put

Mjesecina ko dukat zut
Mjesecina ko dukat zut

Mjesecina ko dukat zut
Mjesecina ko dukat zut

Mjesecina ko dukat zut
Mjesecina ko dukat zut

Ne znam da li cu nekad nekog voleti kao sto njega volim.. Ovo sto osecam je stvano nesto snazno i znam da cu se kajati kasnije ako nista ne bude, a mislim da se osecam spremnom... A kad je bio vas prvi put..???

Naravno da ćeš voleti još nekad nekog i više no što njega voliš...Ima vremena!;)

Ako mene pitaš (pošto persiraš) - ja sam to uradila sa 18...Sa drugom iz odeljanja- dečkom. Posle smo se zabavljali još nekoliko puta. Raskidali. Imali neke druge momke i devojke. Na kraju se venčali.

Moja keva je sa 16 ipo ili 17.. Znam da sam ja napravljena kada je ona imala 17... Ali ja svakako ne planiram trudnocu jos najmanje 10 godina.. Moj decko je neko koga sam oduvek cekala i koga sam oduvek sanjala.. Ne znam.. Sve sto zelim od veze je ispunjeno u nasoj vezi!

Moja keva je sa 16 ipo ili 17.. Znam da sam ja napravljena kada je ona imala 17... Ali ja svakako ne planiram trudnocu jos najmanje 10 godina.. Moj decko je neko koga sam oduvek cekala i koga sam oduvek sanjala.. Ne znam.. Sve sto zelim od veze je ispunjeno u nasoj vezi!

Cini mi se da si spremna i da ako to resis da uradis, ima sve uslove da bude lepo iskustvo ....a da ti dajem savete, ne mogu. Mozes cerka da mi budes

Back