- Poruka
- 51.813
a ono sto je pre bilo normalno da imas 8 tetki, 21 ujaka, 12 baba....sve babe nevine i naivne do "kliće".....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*** kuda vise ovo vodi.. Danas me baba napala kako je to glupo kada momak i devojka zive zajedno pre braka i da to nije smelo u njeno vreme kao i to da je devojka morala nevina da udje u brak.. Posle me pitala : "Nisi ti valjda spavala sa deckom?" Na sta sam ja rekla da nisam, a ona mi je rekla da moja sestra koja ima 22 godine jos uvek nije izgubila nevinost.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gospodjo, ja radim samo po preporuci, nema javnih oglasa
A reference su mi dobre, ne bih da se sada sam hvalim... Usluge su standardne, redovno orezivanje, kalemljenje i kresanje naravno![]()
*** kuda vise ovo vodi.. Danas me baba napala kako je to glupo kada momak i devojka zive zajedno pre braka i da to nije smelo u njeno vreme kao i to da je devojka morala nevina da udje u brak.. Posle me pitala : "Nisi ti valjda spavala sa deckom?" Na sta sam ja rekla da nisam, a ona mi je rekla da moja sestra koja ima 22 godine jos uvek nije izgubila nevinost.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pa bolje da ih ne dočeka nego da dočeka... vanbračne praunuke... puj pujKazzi joj da neche dochekati praunuke ako ne promeni stav.![]()
osim ako nije hitler ili moj deda r.Poklonjenom praunuku se u zube ne gleda, parka!
Sa kim? Gde..? Kako..?
PA gde da vidimo te preporuke ili od koga da ih trazimo?