H
Hmmmmmmmmm
Gost
taj samAnonymous:hajde gazdarice da je izlecimo ti dimi a ja cu da je prskam tako ce je proci svrabGazdarica:Treniraju ih moji podredjeni na poslu, svakodnevno...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
taj samAnonymous:hajde gazdarice da je izlecimo ti dimi a ja cu da je prskam tako ce je proci svrabGazdarica:Treniraju ih moji podredjeni na poslu, svakodnevno...
ma ako bi ti dobro dimila a nesumljam u to ja bi joj sev picajzle potuco hahahahahhahaGazdarica:Kuku lele, pa nema picajzle da ih moramo tusiti...
e pa gazdarice sada sam se i registrovao kao hmmmmmmmmmHmmmmmmmmm:ma ako bi ti dobro dimila a nesumljam u to ja bi joj sev picajzle potuco hahahahahhahaGazdarica:Kuku lele, pa nema picajzle da ih moramo tusiti...
Slatis:
cao narode,prvi put sam spavala sa deckom,koristili smo zastitu ali posle toga me mnogo svrbelo.Jel moram kod ginekologa ili je to manje vise normalno p.s.Bolelo je ali je bilo prelepo.
Slatis:
cao narode,prvi put sam spavala sa deckom,koristili smo zastitu ali posle toga me mnogo svrbelo.Jel moram kod ginekologa ili je to manje vise normalno p.s.Bolelo je ali je bilo prelepo.
Anonymous:Slatis:
a shta te koshta da odes kod ginekologa
btw to bi trebalo valjda a i one izrasline po polnim organima danas svaka druga zena to ima a ni ne zna
lolla:Anonymous:Slatis:
a shta te koshta da odes kod ginekologa
btw to bi trebalo valjda a i one izrasline po polnim organima danas svaka druga zena to ima a ni ne zna
Pa, na josh 3 foruma se vodi rasprava o kondilomima)). Elem, doca ipak zna najbolje...
Slatis:cao narode,prvi put sam spavala sa deckom,koristili smo zastitu ali posle toga me mnogo svrbelo.Jel moram kod ginekologa ili je to manje vise normalno p.s.Bolelo je ali je bilo prelepo.
Gazdarica:Ne bih da te plasim, ali bolje bi bilo da ipak provjeris o cemu se radi, jer bi to mogao da bude i znak da imas trihomonas vaginalis, koji se inace nalazi u petoj grupi bijelog pranja (ebi ga muskarci, vi preskocite citanje prethodne recenice)...
On je kod nas u 50-70% uzrocnik bijelog pranja... E sad, spominjem ga jer se prenosi prvenstveno polnim odnosom, a moze se naci i kod muskaraca, ali kod njih nema znakova njegovog prisustva... Sto ce reci, mogu ga prenositi, s jedne zene na drugu, a da pojma nemaju da ga imaju...
Inkubaciono vrijeme je kratko, traje samo 5-7 dana... Kod zene pocinje sa jakim svrabom na polnom organu, te se pojavljuje iscjedak koji zaudara... Ponekad je spoljni dio genitalija otecen, vagina je crvena i otekla, posuta sitnim krvarenjima...
Slatis:
Slatis:cao narode,prvi put sam spavala sa deckom,koristili smo zastitu ali posle toga me mnogo svrbelo.Jel moram kod ginekologa ili je to manje vise normalno p.s.Bolelo je ali je bilo prelepo.